Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
од различни профили, Ставро ми клика различни реакции на постовите.
Ја отворил темата за Константинопол и ме пречекаја 4752 реакции. Салата.

Бате терапирајсе навреме.

Кајг,
сакам авторизација на подтемава,
би требало да се смени насловот ,,Како ги замислувам бијонс и топлата"! (y)

Драга Кајгана,

Отидов на темата „Како си ги замислувате членовите на форумов?“ и се почувствував малку како потресен.
За среќа користам ЈуТјуб повеќе од 15 години и алгоритамот добро ме познава и ми се појави видео во кое Мила Јовович раскажува како се спремала за улогата на Лилу во Петтиот елемент и како го снимала филмот, ми дојде како да слушам говор на некој гуру.

Кога некоја жена е опседната со згодни жени со испакнати газови,долги нозе и големи тркалезни цицки одма се знае дека е грда како ноќ со голема глава, сплескан широк задник,кратки дебели нозе и големи но виснати и кашести цицки

Последно уредено:
Зошто само во нашава вукојебина возачите се збунуваат и не ја разбираат поентата, кога ќе пуштиш четири жмигавци додека маневрираш на ситно со кола? На ситно, малку лево/десно, малку напред/назад и сл. за да се завртиш во тесен простор.
Зошто само во нашата вукојебина возачите кога ќе се паркираат зафаќаат место за плус уште една кола? На широко да биле, другите кој ги врти.

Тоа е, мораме да бидеме поразлични во се од развиените држави, па дури и за некои вакви "ситници".

е, јеби га
мислев дека е ова темата за собиранка
затоа цитирав

Како да ги разбереш луѓето и како да им погодиш?
Жими се, треба некој да напише книга околу тоа.:rolleyes:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom