Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Неечу помаранџа, неечу црно, шта чу када волим плавоо.

И нога си свиткав на сред тротоар, ништо бе.
И глава си ѕвекнав од креветот, ништо не и' е.
И нога си акнав од масата, а бе живи и здрави да сме сега, ееее па и ти па.
Една модрица, две - три, пет-шестнаесет проблем ли се?
А да... и мааалкуцка се изгорев од рерната ама брз рефлекс финге-финге и се тргнав. 
Фино е бе онака, ќе си зачистиш после, па по третпат ќе си направиш јадење.
Само за бељи сум била родена, како да не бе. Искуство е бе, многу знаат они, нема зафрканција.
Не за џабе повторувањето е мајка на знаењето. 
Врска немам како успеав на две места истовремено да ми се истури. Филмски некако ми се сврте, врска немам. Талент изгледа. Па и јас имам талент за нешто бе.
Татко ми утредента ме прашува шо е ова темново на ѕидов? Ауу, па не знам, може само се напраило. 

Како и да е, што и да се случи, одма мене ме прашуваат бе, Бог да чува, па не правам многу бељи бе... само онака малце. 

Па ако продолжам овака, имам еден куп случки од последниве денови, ама ај, доста се нема смисла више. А бе досадно ми е, изгледа не се приметува.
Таман реков се опраив со спиењево, не бре... јок.

Ах бе шо ранит Жито-Леб 
forum.kajgana.com##.PopupContainerControl.PopupClosed.PopupControl.Popup.showcase.navTab > .navLink > .itemCount
Се би било топ уште кога би следело наскоро некое патување, штета што буџетот оваа пролет е кнап. Oh well, ае можда летово...
Се вратив дома и денот ми продолжи со слушање на секојдневните банални кавги на моите