Дозволувате ли сеир на ваша сметка?

• Креатор на темата Креатор на темата spooky
  • Време на започнување Време на започнување
ako saka nekoj kotek da jade neka poveli....
wow nekam takvi gluposti-toa ti e javno navreduvanje na nekoja licnost bez razlika dali sum jas ili nekoja druga.
mozam sama za sebe da se nasalam za nesto,ali nekoj drug da go mezam toa mi izgleda kako javno da ponizuvam nekoj i da se glupiram.
ali ako se obiduvaat mene da me zafrkavaat vrakam. ako nekoi nemaat oset sprema mene, togas nemam ni jas sprema niv.

Dozvoluvam ama da ne bidi preterano neso, ja i samata sebe se smeam ako napraam nekoja gluposti ili kazam nesto sto nema smisla i itn.

Pozz:smir:

ako e obicna zafrkancija da. Takvo mi e drusvoto i sekogas se salime i nikoj nikogas ne se luti. Ama normalno vo ramkite na normalata.

Сакам сеир и заебанции на сечија па и на своја сметка.
Доста често и сам си терам сеир на своја сметка и поштовам луѓе што знаат да се шегуваат, посебно на своја сметка.

Е сеа во секој случај има и претеризам, па така да треба секој да си има граница кога тера сеир на чија и да е сметка.

trpam i prifakam-oti mnogu mi odgovara-togas doznavamkoj e vistinskiprijatela koj ne a i karakterot mozes polesno da go procenis :smir:

не се лутам фаќање сеир и слични зезанции, во граници на нормалата но мразам кога некој се шали на моја сметка а подоцна кога јас "го возвраќам yдарот" веднаш се лути и не разговара. па добро, ако не дозволува човек да се шали на негова сметка, зошто тој се шали на мојата? искрено, многу ме нервираат ваквите:vozbud:

пошто и ја се сеирам и им удирам сеир и дупешка на одреден круг на луѓе да го прифаќам сеирот ама само како што реков од близок круг на пријатели се останато нокаутирамодносно ќе пробам да нокаутирам а може да попијам и нокаут никогаш не се знае :pos2::pos2::pos2:

Па да дозволувам до одредена граница, особено ако знам дека човекот е со добра намера.Има една случка за тоа сеирот која што ќе ја опишам малку подолу.Лани се погоди за летовање да одиме само јас и братучед ми сами двајцата (авантура) на охридска ривиера село Пештани.Во истата куќа кај што бевме сместени имаше и една тетка со нејзината ќерка кои си го користеа одморот.Се беше добро арно ама тоа тетката намислила да си одбери кандидат еден од нас двајцата за ќерка е.Ме прашува мене шо работиш? Ништо дуќан ова она ти реков ми рече, малку приватно малку државно.Ситуиран скромен ме бендиса.Потоа ми вели сметки струја, вода плаќате?Оти имало некои во Прилеп не плаќале.Си ја чешкам јас главата така и и одговарам плаќаме како не мора да се платат.Секогаш кога таа ќе го сврти своето внимание подалеку од нас кон нешто друго, јас стегам заби и му давам знак на братучед ми(станувај да ојме на плажа).Додека пак тој ми одговара со нишање левата рака под маса(седи убо е).Аха добро бла бла бла,едно време даде господ се откачи од мене се сврти кон братучед ми.Ти шо работиш?Келнер на брод и одговара братучед ми.А плата?Платата зависи од работата ама обично ми остануваат чисти од 2000 до 2500 евра месечно.:nesvest::vozbud::vozbud::vozbud:.Кажи си кажи си колку плата земаш си велам јас во умот мој,и во истиот момент ни се сменаа улогите меѓу мене и братучед ми во оваа приказна.Инаку разговорот со него беше дупло појак од мојот, ама не можам да го објавам зошто немам авторски права.

Може ама со мера.. односно да се има граница..:toe:

Секако дека да...Но сепак да се знае до каде може да се оди а до каде не

Да, и до кај сака нека оди, ич од кур никој не мавам..сеир...ќе се насмејме луѓе сме

Почитувам само луѓе шо знаат да тераат сеир на своја сметка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom