Дозволувате ли сеир на ваша сметка?

• Креатор на темата Креатор на темата spooky
  • Време на започнување Време на започнување
Дозволувам се разбира, па тој што не прифаќа значи не се прифаќа себе си т.е. си има проблем, не ми пречи само ако е до дозволеното кој секој нормален знае до каде е и до онаа граница каде веќе се чувствувам неугодно и посрамено на пример.

Охоо, па нормално дека дозволувам, Како што јас фаќам сеир на сметка на другите, така и јас дозволувам. Реципроцитет, нели?
Всушност, поинтересно ми е кога ми фаќаат сеир, и самата се вклучувам секогаш во тоа, излегуваат на крај интересни заебанции. Фаќам сеир најчесто на глупоста и на необразованоста на луѓето, а на несреќи, телесни деформитети, загуби, никогаш. Значи, кој си заслужува, си го добива.

Искрено да кажам ако имам пари како чера што се деси на ЛовенДом(струмица), седаме имав 2000 ден од мене пеиење јадење за другар не жалам пари .. колку и да испије ни дојде сметка 4000 и ги дадов сите 2300 што ги имав сите за помин убаво и поубаво здравје од тоа што си поминавме , искрено за друштво не жалам пари ако се има нека се јаде пие ...

Да дозволувам нормално со граница, затоа што и јас коа реметам реметам со граница :) да не преоѓа во вреѓање... значи дозволувам ремет :)

Na moja smetka nekoj da se zaebava?...nema sansi odma se tepam...nikoj ne smee so mene da se zaebava...Nemoj ni da pomislite da me zaebavate ne znaete kolku luge ispotepav za Prvi April...mame ebav sekoj vtor aprilili...more koa sum fatil sve da rogam da ubivam...

Na moja smetka nekoj da se zaebava?...nema sansi odma se tepam...nikoj ne smee so mene da se zaebava...Nemoj ni da pomislite da me zaebavate ne znaete kolku luge ispotepav za Prvi April...mame ebav sekoj vtor aprilili...more koa sum fatil sve da rogam da ubivam...
WOOoOoW Излезе ни тепач ...
Не се нервирај многу тепачу .. :pos2::pos2:

ХАХАХАХА

WOOoOoW Излезе ни тепач ...
Не се нервирај многу тепачу .. :pos2::pos2:

Борчеее полека има тепач не го чепкај не му викај да не се нервира да не си следен. ХАХА

Он Топик: Дозволувам ама да се има граница, а не како некои кога ќе почнат да тресат секакви ствари. И да почне некој да забегува не покажувам дека се нервирам ама знам дека следен пат кога ќе сака да дојде во друштво со мене нема да може. Нејќам да идам да се тепам "лошо е по здравје" :pos:

Не се чувствувам компетентен да пишувам на оваа тема :tv:....

Да зашо да не х) и јас се заебавам... нормално со граница.

да...се додека сеирот не прејде во големо задевање....на сеирџии враќам со сеир, бидејки јас не се лутам, го очекувам и од нив истото...

Ихаа никогаш не сум се пожалил, па како тогаш да пукам сеир и на другите ако не почнам прво од себе :)

зошто да не... имам нерви да трпам провокации и се друго .. не како што велат се си има граница .. па и јас знам да се нашалам на не4ија сметка така да ... оки е според мене .. :helou:

Зависи од расположење,од приликата(ситуацијата) и од луѓето.
И од начинот.
Ако е начинот идиотски и кретенски, тогаш то во превод ми е понижување и исмејување. Ако има добронамерен хумор, у реду, и јас сама ќе се смеам.

ејјјјј дозволувам како не...повеќето од времето јас сам себеси се реметам (ако не друго барем се исмееме)...
Иначе кога веќе дозволувам сеир ма моја сметка го очекувам тоа и од другите што се покрај мене

Да, секогаш сум расположен да се шалам и на моја и на туѓа сметка само да нема претерување и да не преминат сеирот и шегите во навреди!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom