Дозволувам да се прави ремет на моја сметка, некогаш и сам си правам сеир на моја сметка, ама понекогаш некој кога претерува крвник сум.
Има едно дете од мојот клас се сака да ремети други, а пак кога го реметиме него право се лути. Еднаш така почна да ремети во друштво на еден другар, па продолжи на мене ама неговите сеири се вон граница па затоа тогаш јадеше крвнички ќотек и за малце ќе бевме аут оф скул.
Прифакам сеир на моја сметка дури и сам понекогаш ке направам сеир на моја сметка во друштво ако е премногу досадно.Ама за се има граници.Во оној момент кога почнува вреѓање се осека глупо чувство а понекогаш треба и опомена.
Дозволувам, и сам правам сеир на моја сметка кога нема доволно смеа или не е интересно, кога ми прават сакам тоа да биде во некои граници како што јас го правам тоа со другите.
Iskreno poise jas si praam seiri na moja smetka otkolku drugi
A inace prifakam seiri no so granica t.e. se dodeka ne se mesaat cuvstva i moi slabi tocki(mislam na licnosti) se ke bide ok...
Дозволувам, арно ама со граница (како што имаат некои погоре пишано), а и сум пукала бааѓи сеир, и никад не сум се лутела , секад сум знаела да се насмеам, арно ама ако е злонамерно има да го боли тој што се осмелил и тоа многу.
Па зашто да не..и ја се смеам на туѓа сметка...треба другите да се посмеат малце и а мене..не бе не ми е проблем некој да ме заебава или па најчесто и ја се заебавам самата себе...:wink:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.