Дозволувате ли сеир на ваша сметка?

• Креатор на темата Креатор на темата spooky
  • Време на започнување Време на започнување
eptem retko sum seriozna ...na forum skoro nikogas so znaci go prifakam

Јас трпам сеир не ми смета, знам да се приклучам во играта но знам еден тип шо има залепено даљинско на увото и не може ич да трпи сеир на негова сметка ;). Е тој тип попрво би умрел одколку некој да се сеири на негова сметка (мислам кај дa е ќе цркне одбројани му се деновите, старост-арост) :)).

vardarce бе! :)

иначе знам да трпам сеир све дур не ми пукнит филмот (све си имат свои граници)

З`ш мислам дека знам за кој зборвит?:pos::pos::pos:

Е Маринче кажи за тој чичкото шо више одвај дише бидејќи е на умирачка :)). Бреее тој чичко може да цркне, а никој да не забележи бидејќи толку вреди :).

The`bItCh напиша:
З`ш мислам дека знам за кој зборвит?:pos::pos::pos:
Абе тој еден ропак шо има дал телефон, дал даљинско залепено на увото, мора да го знаете :)).

донекаде прифаќам дури може и сама да си праам шала на моја сметка...ама дур не е навредливо а под тоа мислам- да го исмејува некој мојот изглед,да ја исмејува личноста со која што сум и сл. невкусно ми делува и непријатно.

Прифаќам зависно од што ми мислат кога се сеират. А пошто читам мисли, одма знам :)
Ко што кажа Кисели не фаштам сеир на туѓа мука.
Само на смешни работи и у шалива смисла. Мислам дека тука е границата. Ако е нешто смешно кога се сеириш в ред е. Дур и ако не ми е на мене смешно а на другите да нек ми се сеират.
Али ако проаѓа граница на добар укус и сеирот е повеќе душмански него добронамерен, мамата кукава!
Тенка е линијата.

Dodeka bev pomal ic ne trpev takvi raboti i odma se duvav.Sega nemam problem i odma se vklucuvam na moj racun,veke ne mi smeta.

mh mh mh Acid ajde potseti se... ja ne sakam da zboram ama ne sekogash prifakjash seir na svoja smetka toa e fakt... ako prifakjash nemashe da go napraish toa sho go napravi.

Anonymus1 напиша:
mh mh mh Acid ajde potseti se... ja ne sakam da zboram ama ne sekogash prifakjash seir na svoja smetka toa e fakt... ako prifakjash nemashe da go napraish toa sho go napravi.
Кога ќе прочитам некој ваков пост, го сфаќам значењето на зборот сеир :-)

Normalno deka dozvoluvam seir na moja smetka koga sum napravil nekoja golema glupost.Ama i vo granici na normalata da e seto toa.Ako gledam deka toa ne se postuva nema so da imam so tie veke so go pravat toa.Mislam ako im se slucuva toa pocesto ako e ednas aj se tolerila nekako.

Nikogas ne sum terala nikomu seir i nemam vijuga za toa.Pa verojatno poradi toa i ne znam da go podnesam. Se lutam.
Shega,prifacam,da. Pa i da e povekekratna i duri i preterana,ama seir NE. Ne seiram i ne sakam da mi trgaat seir. Takva sum-losa.:)

seir na moja smetka go goltam, ali pamtam i vrakam so kamati nekad i preterano visoki stapki imaat :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom