Dota партии меѓу кајганџии!

• Креатор на темата Креатор на темата Спенсер
  • Време на започнување Време на започнување
Psyside истиот ник ти е и на ггц <>

btw

овде snT.ThundeR

:helou:

Знам дека си ти де, затоа реков за во предходните постови, иако за некои веќе знам како играат мислејќи на тебе и Тито :helou:

Ај вечер да мавнеме некоја? олд скул плајаз вс Кајгана? или ептен масакр ќе биде? :pos2:

Има ли некои добри/искусни на форумов ? :)

П.С дај мсн!

што те пукна вака на дота :pipi:

btw сабота/недела има турнир во сет нет 2
ако сакаш помини - лан секад било најинтересно :D

(ако ти е за моето мсн го имаш на профилот)
:AAAAA:

Хехе интересно ми е со нови играчи потово од форум.За турнирот ќе видиме можно е да поминам :helou:

psyside имам со тебе играно во хлр 4 мислам дека беше ти беше луна соло мид а јас бев мирана соло мид игравме против и фб ти земав ама на крај пак вие со луцид победивте се сеќаваш ли тогаш никот ми беше efficient_

ps.ако сакаш да мавнеме некоја викендот ..

--- надополнето ---

psyside имам со тебе играно во хлр 4 мислам дека беше ти беше луна соло мид а јас бев мирана соло мид игравме против и фб ти земав ама на крај пак вие победивте се сеќаваш ли тогаш никот ми беше efficient_

ps.ако сакаш да мавнеме некоја викендот ..

Ухх не памтам да ти кажам право :) Иначе ако сакаш да играме може али у последно време тешко,работа ово оно презафатен сум.

Да не му се игра на некој ?

Ухх не памтам да ти кажам право :) Иначе ако сакаш да играме може али у последно време тешко,работа ово оно презафатен сум.

ќе изиграме после распустот една иначе во последно време не играм ама ја имам изиграно последната верзија

Ај ако сте за Кајганџиска Дота да се договориме да се истепаме едно убаво. Адд ме на гарена ----

ник: -=DeviL_DeatH=-

Оп дечки здраво кој сака денес може да играме после 19h ! Втора смена сум нашколо кој да изиграме нека каже ! Ник на GG ORB1TAR :)

Хехе интересно ми е со нови играчи потово од форум.За турнирот ќе видиме можно е да поминам :helou:
коига сакаш може да се стаиме а можеме да направиме една 5v5 тука ние од кајгана.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom