Dota-league.com

• Креатор на темата Креатор на темата Blizzard
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Are u listening to me?

нубовите како тебе си играат .stargame -sd/ar/ap

другите малку подобри играат .challenge tito

тито вика, Трајко, Петко, Славко и Ристо со мене, ти бирај од другите кој сакаш.

Тито има тим од 5 играча и не може да изгуба игра.

nubovite kako mene bi te razbile na linija 1 na 1...:baeh:

ахахахахахаххаа

фала шо ме насмеа, не си нормален жити се =))

многу подобри и поискусни играчи од тебе се пробале : )

ахахахахахаххаа

фала шо ме насмеа, не си нормален жити се =))

многу подобри и поискусни играчи од тебе се пробале : )

poiskusni? Mislam deka dovolno iskustvo mi e toa sto igram dota od 5.84...toa se nekoi 6-7 godini manje vise.
Vo mojot grad gi osvoiv site turniri na koi nastapuvav, ali ne sum "pro":pos2: kako tebe:toe:

poiskusni? Mislam deka dovolno iskustvo mi e toa sto igram dota od 5.84...toa se nekoi 6-7 godini manje vise.
Vo mojot grad gi osvoiv site turniri na koi nastapuvav, ali ne sum "pro":pos2: kako tebe:toe:
Ехе, колку играчи има што играат по 6-7 години и се уште ја немаат научено Дотата.

Инаку, од искуство знам дека, кој се фали врска нема.

Ехе, колку играчи има што играат по 6-7 години и се уште ја немаат научено Дотата.

Инаку, од искуство знам дека, кој се фали врска нема.

Има нешто што или го имаш, или не.

И 26 години да играш, пак нема да го добиеш. А тоа се вика ПАМЕТ, за жал тој не се добива во DotA, него во вистински живот...па стварно е смешно кога некој се фали колку играл DotA. Колку повеќе игра, само ќе знае напамет кои item-и за што рецепт треба, хах.

Шо ако знае да крипа и да прави deny, ако после не прави item-и кои се базирани на противниците. На пример зима Bone, билда 40 минути, се појавува со Radi и crit, а од другата страна глеаш имале Lion.

Има и такви професионалци. :)

Кој си знае, си знае. :wink: Кој не се контра по форуми дека е најјак.:)

Има разлика од фалење, до праење реален муабет. А, тито не знам дал се фали, или реално прај муабет. :pos:

Има разлика од фалење, до праење реален муабет. А, тито не знам дал се фали, или реално прај муабет. :pos:

Bot neviden e!

Увек коа играме, го нема го нема го нема, ќе дојде еднаш и ја завршуе партијата. И секоја партија ни ја уништува така, нубац невиден е!
Коа играм со него, увек се заебавам ја, знам дека не морам да мрднам со прст. :P

Големината е да го направиш херојот јак, со кој херој и да играш. Не е битно дали цело време фарма, или не. Зш има некои вечити крипари, фармери кои се јаки до lvl 15, после јадат ќотек ко деца мали. Џабе фармата.

Ак е толку Тито јак колку што велиш, не знам што игра уште со вас.:pos:

Големината е да го направиш херојот јак, со кој херој и да играш. Не е битно дали цело време фарма, или не. Зш има некои вечити крипари, фармери кои се јаки до lvl 15, после јадат ќотек ко деца мали. Џабе фармата.

Ак е толку Тито јак колку што велиш, не знам што игра уште со вас.:pos:

Не е тоа големината.

Баш голем играч е кога зима шит херои, кастери и слично, жртвува пари за окца, вордови, кокошка и слично. Кога не му е битно он да е прв, него тимот да тепа.

Е тоа и по 10 години играње на DotA, не може да се научи :)

Не е тоа големината.

Баш голем играч е кога зима шит херои, кастери и слично, жртвува пари за окца, вордови, кокошка и слично. Кога не му е битно он да е прв, него тимот да тепа.

Е тоа и по 10 години играње на DotA, не може да се научи :)
Грешно ме свати. Ај да земиме дека играте Ar мод. Тројца имате супортери, еден ќотег што крепи (тенк) и уште еден што може да ја реши партијата. Ако не го крене како што треба (а, за да го крене вие треба да сте доволно силни да се браните на ситуации сами и да му овозможите добра фарма), ќе го попиете таа партија.

И да, најтешко е да научиш да бидеш тимски играч, тоа малкумина го знаат.

Ама не играме ар мод туку цм мод, и секој херој си има точно своја определена задача : )

Дефинирај тимски играч : )

Дубро тогаш вие далеку понапредни сте штом играте такви модови :) јас неам играно.

Сериозно ова ти е, дефинирај тимски играч?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom