Dota Heroes build

Никола_МКД

Corazón blanco
Член од
18 март 2007
Мислења
1.213
Поени од реакции
22

поарен билд амин. нека те гибни некој. 3v5 пуздер. најзакон е воид

го подобрив билдо на Воид. користете го овај билд и нема маж шо ќе ве гибни

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Евентуално сатаник место маската,бидејќи со тридс,батер и куриас и така имаш макс атак спид :)

Башка и за 25ти левел,премалце е HP тоа,лион сам ќе те граба одстрана на пример...

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
го подобрив билдо на Воид. користете го овај билд и нема маж шо ќе ве гибни
Сигурно :p, али дотата не се игра 1в1, кога ќе ти се блинкне магнус и ќе пуште поседна, па кентаурот ќе се блинкне и ќе тропне, а после него варлокот ќе пушти две инферна.. Не воид, и алхемист со 5000 хп ќе умре.

Никола_МКД

Corazón blanco
Член од
18 март 2007
Мислења
1.213
Поени од реакции
22
дај кажете кој е најефективен билд за Левиатан. имам пробано разни билдој, сакам да знам кој е најефективен. закон херој е

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Power threads, 3 brasera, BKB, HoT.

Член од
6 мај 2008
Мислења
9
Поени од реакции
0
Heroj so go sakam e The Phantom Assassin ili Mortred, eden od najjakite heroi. Ali heroj koj mn. me nervira e Earthshaker, ali zoso me nervira nz. Heroj koj najtesko se bilda vo partii 5 vs. 5 e Naga Siren, probajte da vidite kako e pogtovo ako igrate so pro igraci!!! a za levithian najdobro e Battelfury i Heart of Tarrasque!!

Член од
28 јануари 2008
Мислења
298
Поени од реакции
68
Heroj so go sakam e The Phantom Assassin ili Mortred, eden od najjakite heroi. Ali heroj koj mn. me nervira e Earthshaker, ali zoso me nervira nz. Heroj koj najtesko se bilda vo partii 5 vs. 5 e Naga Siren, probajte da vidite kako e pogtovo ako igrate so pro igraci!!! a za levithian najdobro e Battelfury i Heart of Tarrasque!!
poarno dezolator napravi mu na sekoe vrtenje -6 armor

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
B.Fury може да успева кога играш со " шеќеражи ", кога играш со некој кој знаат дота барем малку од малко, со фурито можеш да трчаш низ мапа и тепаш крипови додека твојот тим умира.

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
абе какво фјури бе:)
прај го тенк тамо харт нешто,на почеток брејсери !

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Dezolator i na sekoe vrtenje -6 armor....................
Prevedi molimte o.0
Da igram str heroj a da iam 1k hp? ne fala priatno
kthxfku

Painmaster

Feel the Pain!
Член од
28 ноември 2007
Мислења
165
Поени од реакции
2
Е сега ако играте против некој кој има голем ринг ќе зимате Enfeble на почеток(или ако е некој шо игра со дмг како traxex)

First blood паѓа негде на 5-6 лвл поради ненормалниот дмг на Brain Sap

Items:
Ако збориме за игра 5в5 рандом вака:
1.
Boots of speed(нема зашто со Бане да праите мали itemi како ринг of Basilius)
2.Две шишенца за мана(идете у акција)
До шести левел веќе треба да имате околу 900-купуваш Void Stone
(веќе до крај на игра нема да ве пратат у база)
3.Следно на ред е Soul Booster
Ќе ви треба за мана а и екстра енергија што дава нема да ви штети.
4.Еye of Skadi
Иако многу не би го направиле...кога ќе видите дека сите вредности на Бане се исти(Intellegence,Agility,Strenght) плус 10 на сите нема да штети...ќе имате енергија како Tiny,плус ќе успорувате со удари така да никој нема да ви избега
5.Доста му е ова...веќе е IMBA отиден...со парите купувајте им нешто на другите од ваша или ако веќе баш морате...напрајте Refresher

Moже овие Itemi ви изгледаат како тешки за правење но со Бане нема смрт(барем до 20 лвл или до тимски тепачки после 14лвл) така да ќе ви биде лесно.
Пробајте :)

П.С. линкови за слики и статистики за магиите....http://www.dotaportal.com
А бе убаво ова по си го напишал. Али коа веќе имаш Void stone и Soul booster купи еден Ring of Health па ќе се напраи Bloodstone па ако праиш убиства (а ке праиш таков е херојот) коа ке напукаш Charges (барем 10 секој по 2 HP\MP regeneration) ќе биде многу појак. OWNING!

Никола_МКД

Corazón blanco
Член од
18 март 2007
Мислења
1.213
Поени од реакции
22

втор пат играв со бладсикеров. ми падна на сдем онлајн. bfly radiance sny treads мора, ајтеми за сила ко вангард или харт никако. скини го некој и одма имаш фул хп

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
-sdem se za shekerashi so bi rekol potato <3

Kajgana Shop

На врв Bottom