DotA генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата DuFFy
  • Време на започнување Време на започнување
Awe, aj nekoj da mi dade da gledam od Ursa Warrior klipove, site koga go birat lom pravat so nego, a i jas sakam da nau4am da go igram.

Fala odnapred..
:Фала:

sXe SHIT!

Значи, одиш на странта сo stout shield, 3 branches, 1 tango, 1 flask. На странта од сикрет шоп купуваш две blades of alacrity ( +3 agility ), па после зависи со кој си на страна, ако си со некој хеалер ( варлок, дазле, абадон ), одиш phase boots, а ако си со некој станер, одиш прво вангард па phase boots па vladimir. После владимирот имаш дагер, па после не е битно што ќе земеш, по твој избор, бкб/хот и слично, јас играм со итеми за енергија, а не за атакспид + дмџ. Скил билд идеш = прва, трета, трета, втора, трета, улти, трета, втора, втора, втора, улти, прва,прва,прва.....

Значи, одиш на странта сo stout shield, 3 branches, 1 tango, 1 flask. На странта од сикрет шоп купуваш две blades of alacrity ( +3 agility ), па после зависи со кој си на страна, ако си со некој хеалер ( варлок, дазле, абадон ), одиш phase boots, а ако си со некој станер, одиш прво вангард па phase boots па vladimir. После владимирот имаш дагер, па после не е битно што ќе земеш, по твој избор, бкб/хот и слично, јас играм со итеми за енергија, а не за атакспид + дмџ. Скил билд идеш = прва, трета, трета, втора, трета, улти, трета, втора, втора, втора, улти, прва,прва,прва.....
Абе, не разбирам со зборови вака:)
Може да ми дадеш некое твое клипче.:)

Може да си земе и lothars, со 7 секунди ќе стигне подалеку него со скок од дагер, плус за бегање на сред битка ќе му биде зверско.

Збориме ако игра pub games, пошто не е во клан и не планира клански опасни некои.

Па лотар прават у пуб оти не знаа да пуштат дагер : ))

Abe dosta se nerviram, daj kazete zosto na www.garena.com/forum koga odam vo Macedonia Dota Room 2 da otvoram tema za da banirat nekoj igra4, nema nikade NEW REPLY ili NEW TOPIC, kako bese ...
HELP?!
inaku LOGIRAN SUM.:nesum:

E najdov Activity, i sega kade ?!
23lnp60.jpg

Па лотар прават у пуб оти не знаа да пуштат дагер : ))
КАде каде е попрактично лотарс отколку дагер. Со лотарс имаш инвис, плус демиџ и атак спид а со дагер имаш кур по чело ако ме прашуваш мене. 2000 и кусур да потрошам за нешто што сред битка влагам и ако сум на малце после не можам да се спасам. не бе :D

КАде каде е попрактично лотарс отколку дагер. Со лотарс имаш инвис, плус демиџ и атак спид а со дагер имаш кур по чело ако ме прашуваш мене. 2000 и кусур да потрошам за нешто што сред битка влагам и ако сум на малце после не можам да се спасам. не бе :D

Со лотарс ти треба време да стигнеш до него, ако трча во спротивен правец а ти го бркаш, може и никад да не го стигнеш.
Со лотарс може да ти земат даст, или веќе да имаат окца, и да те лупнат од земја коа така комотно се шеташ.
Дагер? Дагер ти е чиста простоќа. Влагаш диво, за момент си до него, не се замараш да трчаш n' sheet.

Dager > Lothars што се мени тиче.

Замисли на свен да треа лотарс да му праам?
Смешки -.-

На урсата не и треба атак спид, ниту пак дмџ ( втора,трета,четврта ), а без дагер си бескорисен оти имаат барем еден еден херој што ќе те направа хекс, и ќе те утепат : )

Vo pogolem broj slucai na ursata i pravat lothars za da mozat da zduvnat u sred tepacka ili pak ako sakaat da go gagnat. U toj slucaj, ako se pametni ti zimaat ward, dust ili gem pa ke se cesas, ako ne kupat niso ke gi mavas kako goveda. Dagerot e pametna rabota vleguvas kako bitanga stun, pa gi redis eden po eden, no ako te udri nekoj, mislam deka 3 sek nema da mozes da go koristis. Ali poso idam na sve ili niso, za mene u sekoj slucaj dager :wink:

Abe ste pomislile li nekogash deka lothars e useless item .. samo u nekoj pubs onlyy for noobs moze da vi pomogne:uvo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom