DotA генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата DuFFy
  • Време на започнување Време на започнување
Лагајте ме и мене , само шо акаунт Убица баш не е мн добар . Подобро секој со свое име , само сега нов акаунт и пред ник да се напише нешто како [kGn]Никот , или нешто друго . Така сега убица2,3,4 глупаво. .

MeToNo1[MkD];868860 напиша:
Лагајте ме и мене , само шо акаунт Убица баш не е мн добар . Подобро секој со свое име , само сега нов акаунт и пред ник да се напише нешто како [kGn]Никот , или нешто друго . Така сега убица2,3,4 глупаво. .

Kako sakate deka veke nie se imame sobrano nekoku dusi , ako sakate i kajgana ke se napravi.

UbicaMeTo ili UbiCaAmSaLaK , ke mislat deka si brazilec =))

Ke ima dota za vikendot ?

UbicaMeTo ili UbiCaAmSaLaK , ke mislat deka si brazilec =))

Ke ima dota za vikendot ?

:pos2: :pos2: Подобро бразилци , барем у секоја игра ке играш , така кога ке флезеш некаде одма Кицкед :))

АЈде за у викенд ако има кандидати , ама ако е по можност да се игра Петок - Сабота после 00:00 , или па од 23:00 . Зш имам Нетком а кога има голем Трафик ке лагирам у пм :):baeh:

Ајде и јас ке играм =) само да ја симнам 4.84б или како и да е новата =)

Јас незнам дали ќе можам оти заминвам на факс бугарија овој викенд. Ако сакате денес или утре да играме освен.

Јас незнам дали ќе можам оти заминвам на факс бугарија овој викенд. Ако сакате денес или утре да играме освен.

Пеер школски денови , сега баш овие 3 дена од неделава најтешки у школо , треба малце да запнеме на книга . Ај здраве и живи кога ке се вратиш од Факс , ке седнеме ке пукаме .. итн :)) :smir:

Utre koga ke te ispite istorija.. nemoj da vikas deka na spectre ke mu sklopis sange&yasha, monkey king bar, baterfly, kritikal i zlaten mec =))

Јас ке се вратам од факс по 4 години :) инаку ке имам таму нет и компјутер и дота и се :) само незнам дали ќе можам то време :)а ако имате вие за учење нема проблем учете таму билдајте 5 ки

Епа ај со среќа Flix :) Иначе и ја нема да можам за викендот, поради лични причини. :)

Diskusija : Sniper
Dali e dobra taktika Blink + Divine

moe mislenje ke dadam posle navedenite komentari

Зависи од противниците...ако немаат нешта ко стан или хекс тогаш ми изгледа прилично добро....иако не би играл така

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom