DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Туторијалите од dotacinema на youtube добри се за почетник или не?

Туторијалите од dotacinema на youtube добри се за почетник или не?
Outdated се скоро сите. Може да ти го доловат моментот од прилика како тече играта или како би требало да се игра одреден херој но тоа е тоа.

Purge според мене е најдобар за почетници пошто објаснува што прави и зошто го прави тоа.

• Pyo ‘MP‘ No-a
  • Yeik ‘MidOne‘ Nai Zheng
  • Lee ‘Forev‘ Sang-don
  • Clement ‘Puppey‘ Ivanov
  • Johan ‘pieliedie‘ Åström
Alliance и EG се распаѓаат.

Од овие 3 Trust of the benefactor, 2 пати ми се падна Immortal Treasure 1 и GIFTS OF THE SHADOWCAT за Drow.......... (најретардираниот сет што постои):pos::tapp::facepalm::busi:

Би ви препорачал да си ги продадете наместо да се заебете ко мене, да ги отворите и да добиете глупост, во моментов вредат 3,30 евра.

Последно уредено:
Стандард заебуваат со компендиумите, не знам зошто ги купувате.

Без разлика кои дропови сум ги добил, компендиумот вредеше итекако.

Зависи како гледаш на компендиумот. Ако ти е целта "бизнис" да тераш преку компендиум - заебан си од старт. Ако ти е за мерак тогаш дефинитивно се исплати.

Единствено што ми паѓа на памет дека заебуваат е со ретардираните квестови купи харт до 25та минута, другото си е на место. Конкретно со овој за ти6 лесно можеш да направиш над 20-30 евра доколку продадеш се.

Глуп муабет.

Dota 2 е една од најдобрите видео игри некогаш направена и уште луѓето констатно си работат да ја направат играва до перфекција. Исто, дотава е бесплатна, а најважно според мене и зошто уште играм дота 2, е тоа шо не е pay2win.

Со самото тоа шо ќе купиш компендиум, играта ти станува поинтересна. Квестови, предиктионс за TI, обложување на поени, добивање виртуални ајтеми итн. итн.

Ама и тоа не е толку битно, колку со тоа шо ќе купиш компендиум, ти индиректно правиш играта да си остане бесплатна и да не е pay2win. (+ никој не те тера да им купиш, секој со можностите, ама 500денари годишно е ништо, дури и за наш стандарт).

Дури и за бизнис, ако гледаш со компендиумов, можеше да се направи пари. 10 компендиуми на 10 различни акаунти да ставеше и потоа да ги продаваше сите ајтеми на маркет, ez 50€ профит.

Единствена негативна работа со компендиумов, е тоа со некој квестови се безврска направени (како шо кажа @Tranquility , мада тоа со HoT го сменаја). Јас би додал, барем во соло ранкед да неможе да се врши квестови. Другото се си беше екстра.

CrHpJaFVUAElJ_x.jpg:large

waaaaaaaaaaaaaay 2ez4arteezy
никогаш нема да ми стане досадно да го изговарам ова

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom