DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Вингс не би требало проблем да им направи.
Моја претпоставка, VG R, LGD, Fnatic & NaVi идат даље од lower, а OG, DC, EHOME & EG (ептен сомнителни) од upper. Криминал ќе биде ако Secret или Liquid отидат понатаму, али во1 е, се може да се случи.
Не сте озбилни гледам јас. Значи ДЦ и ЕГ немаат нити минимални шанси во бо3 против Кинезиве.
ДЦ ќе завршат некаде на 7-8 место на крај.

И јас мислам дека DC тешко дека ќе ги поминат Wings.

Моја претпоставка, VG R, LGD, Fnatic & NaVi идат даље од lower, а OG, DC, EHOME & EG (ептен сомнителни) од upper. Криминал ќе биде ако Secret или Liquid отидат понатаму, али во1 е, се може да се случи.
Newbee и Wings си ги потценил.

Newbee и Wings си ги потценил.
Уште да кажам дека ќе изгубат DC и не ми бега клада од неколку членови на форумов. За воља на вистината, DC имаат доста голема шанса барем Wings да ги поминат.
За другиве, Newbee се поквалитетен тим од EG, барем од она што го видов вчера и завчера. Ама сепак 51-49% ми е во полза на EG.

Пишете си предикшнс, не туку ме цитирајте :D

Они ОГ одвај искочија со ЛГД и Вингс, а не па други. Мислам дека ОГ можеа да ја земат првата партија со ЛГД да не му дозволија и го занемарија Агресифе така да бута од страна. Си ја увидоа грешката од прва и добро си ја искористија у вторава партија која беше предобра. Со Моон - тиде. Наравно не беше лесно. Премногу се агресивни кинезиве и си мислам дека таква игра води и ОГ т.е им одговара таква игра.

Моите Bracket predictions:

2c7a03aff6f74d0a86e2557ebe0e7169.png

Не сум сигурен во моментов само за кој ќе победи помеѓу EG - Newbee, Secret - LGD, Na'Vi - Liquid и Wings - LGD.

Има некој акаунтче шо шитка 4к+?

Ne sum igral povekje od 1god i imam 5k dota 2 akaunt so itemi go prodavam ako ima nekoj zainteresiran neka pise poz.

RIP Og...ау каков ќотек му удрија :vozbud::vozbud::drk:...SD 10 пати ги извади од ултито на Теророт,Акс издоминира поштено..

богами вакво млатење од акс неам видено одамна

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom