Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
У право сте, swiftending играше на xpam, account ^rawr^. Не ми се допаѓа тимот на сакса, Пајкат е најслабиот про играч у последно време, егм игра два хероја, бамбое си игра некоја своја игра и се надева оти противниците ќе се без раце и нема да го убијат, а swifteding нема баш некое разбирање од дота.. ама сепак може да тепат некои индијанци од типот на сингсинг пример.
У секој случај, за друго дојдов на форумов денеска.. Погледнете ја сликата и видете колку гледачи има YYF. Има причина што го пишувам у топ 10 играчи кои некогаш играле дота)))
![]()
дури ни на сингсинг не го тепааЈас воопшто не знам што сакаа да постигнат со страните на втората партија. Џиро оффлејн, тајни / ио во средина против темплар. Второ не ми е јасно, што толку Сакса се форсира/го форсираат да игра сапорт, повеќе корисен би бил на 1-3 позиција. Се надевам дека по воиграни ќе бидат на турнирот во Словенија.
Уште Сакса го заборави за кратка анализа...Пајкат е најслабиот про играч у последно време, егм игра два хероја, бамбое си игра некоја своја игра и се надева оти противниците ќе се без раце и нема да го убијат, а swifteding нема баш некое разбирање од дота..
битно saksa е пред сите нив, игра и супорт мид кери тенки има 8100 ммр
![]()
Гигс изгледа го нема видено мислењево. Let's make it interesting.Шо да ти анализам за сакса... човекот има изиграно 5000 партии мид последната година, ( не одиш над 7к ммр играјќи супорт, колку и да си добар, верувај ми)) )додека беше у тим со нас играше кери/мид, ( aka ќути и фармај, или ќути и тепај ) и сега се префрла на супорт и очекуват од него да зборува цело време, да контролира игра и прави одлуки у играта.. можеби со време ќе се навикне на таа улога, ама нема да биде брзо. Не се сомневам оти може да си го изигра херојот до „перфекција“, ама улогата на супорт е повеќе од тоа
![]()
Шо да ти анализам за сакса... човекот има изиграно 5000 партии мид последната година, ( не одиш над 7к ммр играјќи супорт, колку и да си добар, верувај ми)) )додека беше у тим со нас играше кери/мид, ( aka ќути и фармај, или ќути и тепај ) и сега се префрла на супорт и очекуват од него да зборува цело време, да контролира игра и прави одлуки у играта.. можеби со време ќе се навикне на таа улога, ама нема да биде брзо. Не се сомневам оти може да си го изигра херојот до „перфекција“, ама улогата на супорт е повеќе од тоа
![]()
![]()
тешко веројатно е дека го избрале само ради фактот дека има 8к ммра дека комуникација која ја немал предходно не значи дека ќе ја нема во иднина. бил дете пораснал и сега навлегува и во професионалн свет каде ќе бара многу повеќе вложување а не само комуникација. незнам зашто го хејташ но дечкото е проф. д-р по дота за сите останати во државава
У краен случај подобро да немаш комуникација отколку да бидеш комуникативен како rtz / w33 и остали гомнојадачки играчи каде сите им се криви а они се тие безгрешните
![]()
Не не е.У краен случај подобро да немаш комуникација отколку да бидеш комуникативен како rtz / w33 и остали гомнојадачки играчи![]()