DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Сите фидаат и губат со акаша, Хао ремпејџа. :pos:

Абе дечки гледа некој? Има коментар?

првата EG ги исплескаа поштено, а пошто не сакам чајна финале навивам за EG па финале и реванш да им мавнат на CDEC !!! GG Old man Fear :D
Тешки нека идат ЕГ финале, ама на пресврт ми мириса :D

naddraftani nadigrani svaka cast...sumail ke ja frlese za malku bez bkb i ppd so ostai da mu ukradat cursot ali se vratija jako

Мило ми е што ЕG се појавија да играат дота, а не да убиваат крипови и да спамаат магии за да ги бутнат линиите и да се надеваат да не ги изганка некој. Ваков EG заслужува да игра финале, и тоа како. Плус, задоволство е да ги гледаш.

Ако си останат на ваква игра ќе тепаат 3-0 у финалето. Се надевам оти нема да се вратат на бирање разори и дарк сирови, со пасивни супорти кои само „откриваат мапата и даваат информации за тоа каде се противниците“ ( нага, гондар, текис, бара ). До сега мислев дека CDEC се благи фаворити у финале без разлика со кој ќе играат, ама со ваков EG, ќе мора да ја играат својата најдобра дота, за да имаат шанса да се натпреваруват. Плус, не верувам дека ppd ќе биде пак надигран во избирањето на херои како последен пат кога се сретнаа.

У секој случај, не чека интересно финале!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom