DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Последно уредено:
Ај што ја заебаа со лагирање со new bloom па и багови на рејтинот цел ден :eek:

25akuv5.jpg

Не не, значи веќе ми е преку кур од drop item системов.... тимбер од моја намерно фида од 1ва мин умре 10 пати!!! во 10 минути па почна да помага ова она ама на крај краева ја изгубивме како и да е.. И ОН ДОБИВА MYTHICAL MOUNT ЗА МИРАНА! МРШ У 3 ЛЕПЕ :mad::mad::mad::mad::mad: :yid::yid::yid::yid:

Јас ги држев у живот со Мирана, ја одолговлеков барем 30 мин партијата, наместо да не завршат за 25 мин ја игравме преку 65 мин.... завршив на крај 20/6/17 И ЗА МЕНЕ ШТО??! КУР ПО ЧЕЛО ЕТЕ ШТО :mad: :tapp: А ОН ЛАБАВО СИ ДОБИВА MYTHICAL...... :toe:
:bravobe: ВАЛВЕ МАМИЧЕТО ВАШЕ :lut: :popce:

Последно уредено:
Не не, значи веќе ми е преку кур од drop item системов.... тимбер од моја намерно фида од 1ва мин умре 10 пати!!! во 10 минути па почна да помага ова она ама на крај краева ја изгубивме како и да е.. И ОН ДОБИВА MYTHICAL MOUNT ЗА МИРАНА! МРШ У 3 ЛЕПЕ :mad::mad::mad::mad::mad: :yid::yid::yid::yid:

Јас ги држев у живот со Мирана, ја одолговлеков барем 30 мин партијата, наместо да не завршат за 25 мин ја игравме преку 65 мин.... завршив на крај 20/6/17 И ЗА МЕНЕ ШТО??! КУР ПО ЧЕЛО ЕТЕ ШТО :mad: :tapp: А ОН ЛАБАВО СИ ДОБИВА MYTHICAL...... :toe:
:bravobe: ВАЛВЕ МАМИЧЕТО ВАШЕ :lut: :popce:

bratce random drop sistem....ne e pozasluga...ako sakas nekoj item kupi si go trejdni si go....vaka placenje zaso nekoj so fidal dobil item...ne ide

И ја исто фидав со пудге и ми даде mythical announcer : Storm spirit :love:

Drop системот нема никаква врска со тоа што си го правел во игра и не треба ни да има. То е целата поента на рандом дроп систем. И ова со рејтингот е само glitch. Секогаш ве дава со ист рејтинг како вашиот или сличен. Иако се случувало на 5к да ме дај со 3.8 некои али то е, се случувало ова и порано

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom