DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Од VR е извадено, не го гледаш во живо.

Слаб All-Star годинава ептен исфорсирано некако. Лани интересно беше 10в10, сега немаше потреба можеа да се вратат на 5в5. RIP pubs 2 месеци сега :busi:
Којзнае колку ти е криво што DC стигнаа до топ 4 ( со голема веројатност дека ќе идат и понатака ) и тоа што ти ги издишаа сите фаворити.

p.s. eg.fear ти е нешто најумрено и нешто најпрепотентно у дота. никаква емоција нема човеков, ко од погреб да се вратил.[DOUBLEPOST=1470987141][/DOUBLEPOST]Untitled-1.jpg

Последно уредено:
Од VR е извадено, не го гледаш во живо.

Слаб All-Star годинава ептен исфорсирано некако. Лани интересно беше 10в10, сега немаше потреба можеа да се вратат на 5в5. RIP pubs 2 месеци сега :busi:

Augmented Reality, што е различно од Virtual.

Којзнае колку ти е криво што DC стигнаа до топ 4 ( со голема веројатност дека ќе идат и понатака ) и тоа што ти ги издишаа сите фаворити.

p.s. eg.fear ти е нешто најумрено и нешто најпрепотентно у дота. никаква емоција нема човеков, ко од погреб да се вратил.[DOUBLEPOST=1470987141][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 154264
си мисли тој дека забораивме ние што кажа пред почетокот, ДЦ ќе испаднеле одма, слаби се и тако даље, дечкото предвиди супер.

Овој па напатениов чита стари мислења и става лајкови :pos::pos::pos:
Интересни ми се стручните предвидувања од вас, онака 0/100 до сега, мора да е некој светски рекорд.

Ние барем правиме некакви предвидувања, а ти? :coffee: Којзнае какви bracket predictions имаш :свиркам:

EHOME како ги скинаа... Resolut1on е лудак, сериозно.

А претходно секој WV изигран од Сакса им го спасуваше гзот на сите...
Ненормален support им даваше секоја игра упм. Со Winter Wyvern како изигра алал вера..

Напор, од муабет за All-Star на мене ти текна? Секоја чест!
Прекини со тумор досетките, врати се неколку страни поназад и види што сум пишал за твојот омилен тим. Глупи ми се, очобол ми се, не можам да го сварам бркот на Му итд, ама секоја чест. Со таков глуп тим на чело со Sunsfan во топ 4 да стигнеш е за респект.
Патем, DC не ми „издишале“ ниту еден фаворит. Но добро мора да се истресе уште нешто.
Augmented Reality, што е различно од Virtual.
Тоа де.
си мисли тој дека забораивме ние што кажа пред почетокот, ДЦ ќе испаднеле одма, слаби се и тако даље, дечкото предвиди супер.
Истото и за тебе. Врати се назад и најди ми мислење каде сум го кажал ова. Јас дури мислев дека DC ќе ги победи Wings си ги помешал брзините малку. Ќе ти простиме, секако си познат по тоа. Прво рече само што си почнал да играш Дота и дека ова ти е прво натпреварување што го гледаш за наредниот ден цела историја на турнириве да ја испишеш. И зошто побогу збориш за предвидувања на останатите откако имаш напишано мислење "rip predictions"? Тро глупо.
Овој па напатениов чита стари мислења и става лајкови :pos::pos::pos:
Се нема време... DC игра по 5 партии во денот, тоа се 5 пати :drk:.

Ал старов жмк беше, џабе останав буден до толку доцна, од глупите коментари на Слекс крв од ушите ќе ми потечеше.Па и замена на ДЦ им бил.
Лошо изгледа Пит Лорд.(n)

Ал старов жмк беше, џабе останав буден до толку доцна, од глупите коментари на Слекс крв од ушите ќе ми потечеше.Па и замена на ДЦ им бил.
Лошо изгледа Пит Лорд.(n)
Slacks >> rtz miracle kuroky lol

Поентата е, многу дркаш на Сакса пер. Муабетот дека бил боље од fy, aui, kuro и ред други во најмала рака е глуп и ти е исто ко да кажеш дека ја сум боље од Кристијано Роналдо у фудбал само ради тоа што дриблам копиљана низ маало. Се додека не заиграм лига на шампиони никогаш нема да знаеме, нели? А дечки што дриблаат копиљана има многу.
Ставрно незнам зашто ги хејташ ама ти си знаеш најдобро,ме мрзи да барам натака Поз :love:.

Последно уредено:
Секој си има свое мислење. А некои ко нас само затоа што преферираме други тимови и не сме патриоти, многу јасно идеме против Сакса ( :facepalm: ) и сме хејтери. Каква логика, секоја чест

Секој си има свое мислење. А некои ко нас само затоа што преферираме други тимови и не сме патриоти, многу јасно идеме против Сакса ( :facepalm: ) и сме хејтери. Каква логика, секоја чест
Епски момент беше коа кажа дека се DC фангејс македонците, тука скокна на недостижно badass скалило и не срамни со земја сите. Како ли ти само текна. :noze:

Незнам дали ја виде мајкаму на Му, е тоа ти е пример пластичен дота фан, па и DC фангеј.

Го гледаш постот над твојот ? некој ми пререкол дека сум постирал многу за сакса и сум дркал пошто сум верувал во него дека ќе успее не ради тоа што дриблал копиљаци у маало туку зашто навистина бил добар( ова ти дава одговор на тоа што сега го напиша ти ). Поентата на цела оваа дискусија почнува од тука, т.е. од цела таа завист и љубомора на македончето кога некој друг ќе успее наместо него. Навивајте си за кој сакате мене ми е гајле ама кога се јаде лајна за некој кој е од мк и по дефолт е преодреден да ,,неуспее'' ради вашите ПРОФЕСОРСКИ познавања на дота , може само да си го напише на писменце по дома и да си го чува како мисла во фиока, а не тука да ми го поситра на форум.
Мислам глеј професорот погоре вика дека DC играле лошо ? ВАУ до сега изгубија во bo3 од wings а сите други ги намачкаа брутално. Од гејм во гејм играат се подобро и подобро, и слободно може да се каже дека се подобри од 90% од тимовите на турнирив. Да во моментов тоа ги прави подобри и од OG / Secret и пола кинеска дота 2 сцена сакале признале или не.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom