- Член од
- 25 јануари 2005
- Мислења
- 5.274
- Поени од реакции
- 4.158
Ок мастер, извиниse glea deka ne pratis dota....ne zbori gluposti te molam

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ок мастер, извиниse glea deka ne pratis dota....ne zbori gluposti te molam
Ок мастер, извини![]()
Најмногу ме иритира кога некоја празна голема глава како тебе ке се вклучи во рандом муабет и ќе кажи "не тропај зелени" без притоа да наведи барем миниум факти.nema problem,samo ne tropaj zeleni..papi e bog
Најмногу ме иритира кога некоја празна голема глава како тебе ке се вклучи во рандом муабет и ќе кажи "не тропај зелени" без притоа да наведи барем миниум факти.
Само не си ти крив, крив е татко ти.
А за твоето познавање во дота, верувај немам сила да се вратам толку назад за да се потрудам да ти објаснам да сватиш. Жал ми е.
Очигледно не пратам доволно дота и тресам зелени. Teach me (1k mmr) masterzarem ima potreba da kazuvam fakti na decko so vika deka papi igra samo chen i ench i niv neznae da gi igra...zarem treba na toa da objasnuvam? trol
Утре all-star натпреварот е ПОСЛЕ сите мечеви? СЕРИОЗНО?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Како бе може тогаш да го стават бе... неписмени луѓе
![]()
ццц...
za koj igrac pravea moabet kotatorive deka dosega bil najdobar i imal nad 10 kills sekoja partija?
Он колку шо знае за дота ти цел живот не ќе научиш [emoji14]os:se glea deka ne pratis dota....ne zbori gluposti te molam
Споредуваш улт со втора магија?на winter wyrven му треба нерф и тоа огромен, мислам ок имаш супорти ко дазл и ако излезеш 1 на 1 се знае ко ќе умре за 2 секунди. Ова со WW ти е ко рошан да го шеткаш низ мапа, колку и да си нафарман ти доаѓа и ти прави дисејбл со улти и онака џабе ти е се.
не споредувам прва со трета со пета, споредувам супорт. се знае што е супорт а што е тенк а што е кери, во случајов дазл не може да го онеспособи главното кери во 5 на 5 тепачка додека WW може а тоа во старт означува огромна предност.Споредуваш улт со втора магија?
Според мене, grave > embrace. Многу работи може да се направат за време на тие 5 секунди за разлика од embrace што во доста наврати има и контра ефект. А ултот на ww мислам дека беше нерфнат еднаш со додавање на тие 70% блок, но многу ја заебаа работата што овозможија и преку бкб да може да ја пушти. Сигурно ова ќе биде нерфнато.
не споредувам прва со трета со пета, споредувам супорт. се знае што е супорт а што е тенк а што е кери, во случајов дазл не може да го онеспособи главното кери во 5 на 5 тепачка додека WW може а тоа во старт означува огромна предност.
енивеј фала богу што тепаа EGне дека нешто ги хејтам ehome но сепак не сакам да гледам кинези у финале
![]()