DotA генерална дискусија

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
Dota 1v1 nema sansi da me pobedi, toa e poentata -.-

So melee heroj ubivam 70% od moite kripovi i 40+% od negovite. Nema da moze da mrdne : )
A so range ? :) ако ми доеш и рејнџ ти давам три удари доека се тргнеш од рејнџ. Тоа сум ја :) :). А за од блиску. Ти ќе удриш мој крип, ја тебе, ти мој, ја тебе ... коа ќе бидеш на помалце од пола, нема да ти текне веќе да удриш мој крип :helou:

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
a moze i kripovi i nego da go mavas:)se zavisi od heroite i kako ke gi izigras se razbira:)
tepaj go nego koa ke ti bide na crt4e kripceto akni go:)i koga ke bide na pomalce od pola neznam dali ke dojde da mava kripovi ili ke sedi od strana kako gledac:)

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
A fintata e sto jas ne tepam kripovi, tuku samo last hittuvam. I ako me udaras ednas, gubis kripovi, a protiv takvata agresivnost, ke si kupam 5-6 drvca za lecenje, eden ring... I mozam da te pobedam tancuvajki so devojka mi :)

Член од
16 септември 2007
Мислења
10
Поени од реакции
0
Nejkam da go kazam ovoa bidejki zvuce malku omaluvazuvacki, ama dota ne e forum i toa so go kazuvate nema vrska. Ako sakate da igrate so mene e ok sve, ama jas ke napravam ovoa, ti ke napraves toa ... i takvi muabeti ne e ok. Samo sakav da vidam kolku znaete da igrate i toa e se. Povtorno ke go povtoram mojot predlog za 1v1.

PS: Potato ako mi zeme na mene 60% od kripovite i mi naprave 40% deny jas se otkazuvam od dota!

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Марио аман не се дигај!!! Ќе го јадеш! Се гледа колку знаеш Дота.. само 1вс1 сакаш а? Њуб еден! :D

Инаку еднаш се сретнав со Елохим на б.нет и игравме 1вс1 Варкрафт.. буквално ме руши ме згази и ме силуваше :D

najdobar heroj e darkterror
Сега се кажа...

drag43_sexy

вауууУ!
Член од
3 октомври 2007
Мислења
1.349
Поени од реакции
2
AJ KAZETE SO IMA NA NOVIVE DOTI pred 5 meseci jas zavrsiv da igram aj kazete itemi heroi i magii [novi na nekoj heroi ako gi promenile]zoso sea pak sakam da pocnam :salut:

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Dobro stom si se sretnal so Eloxim, a ne so Tito : ]
a Elohim go zmetate za najdobar???
Jas porano koga igrv na bnet so nego bev timski igrac i partal praevme zaedno a 1vs1 nekogas go tepav nekogas gubev ama pocesto go tepav:)Inace porano se potpisuvase DABURA:)ako go vidite pozdravete go od mene:)Inace ne se karajte djabe ako sakate aj ke udrime edna doti4ka koj e spremen neka kaze???

Z

ZeroStyle

Гостин
Леле бре Луцифер јас сакам да удриме дотичка!! Само каде кога што како кажете да се договориме и да плеснеме некоја дота!!

Z

ZeroStyle

Гостин
ама не 1на1...еве сеа ќе се пуштам ќе ти пишам!
Edit: Ја и Луцо свретве една дота...Од моја имаше двајца шо се исклушија од кои едноит во Early game...Па не ебаа :) добро беше луцо ај и др пат ќе играме сеа те иам у Френд!

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Изгледа е паднат серверот, од вчера и кај мене несака да влезе.

Kajgana Shop

На врв Bottom