DotA генерална дискусија

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
kgn.Lucifer напиша:
abe gledaj,jas taka izreagirav so Potato za 1vs1 zs me iznervira sekoj den citam banalni postovi od nego kolku e on najak.Inace Flix tuka na bnet kolku moze timski da izigras neznam.Jas porano si imav igraci za timski porano se potpisuvaa bladeblade,Andrej,Dabura,Bloody_Rexxar i tako dalje tie mi bea timski kolegi
Имаме играно мислам мојот тим проптив твојот те знам bladeblade, супер играч си на наше ниво бевте така нешто и другарчето рексар го знам малку послаб од тебе беше сега незнам.

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Имаме играно мислам мојот тим проптив твојот те знам bladeblade, супер играч си на наше ниво бевте така нешто и другарчето рексар го знам малку послаб од тебе беше сега незнам.
jas se na se bev mn dobar igrac ama najaka strana mi bese koga ke mi dadese heroj ubiec mislam killer dali me razbirate?togas ja igrav dobro igrata a timski heroi bev slabi i sega igrav edno dobro vreme lan i go uhodav toa timskoto i mislam sea deka sum konkreten igrac i mozam da mu pariram sekomu

Z

ZeroStyle

Гостин
Еј ај стварно да креира сервер на хамачи фликс и да играме на анти мап хак верзијата на дота...Само ако планирате по полноќ...Ако може за викендот зш сум прва смена и сеа едвај гледам...Со почит :)
Уствари да договориме термин и ќе биде се полесно,енибади лечки јади?? :pos: :pos:

Ајверсон

Confessions*
Член од
4 август 2007
Мислења
3.116
Поени од реакции
5
Сори ама овде мора да го подржам Potato .. и тој знае дека дота не се игра 1 на 1 ама тој само прифати предизвик.. и тоа шо се прави дека знае малце нервира ама е оправдано оти стварно се разбира и за знаењето околу дота му давам рака.. инче ако се игра и мене ме планирајте ..малце да ве напљускам на брза рака ;)

poz

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
glej ova ne e peticija tuka da sobirame koj me podrzuva mene koj Potato:)Toa bese u nervozata kazano od mene za 1vs1 inace jas retko igram 1vs1 a denes deka bev u skolo nemozev da igram!Mora da napravime nekoja jaka igra!

Сапун

. . .
Член од
10 јули 2007
Мислења
1.642
Поени од реакции
4
Луѓе.Што мислите што е нaјдобро дa се склопи нa Puck?

Z

ZeroStyle

Гостин
Не знам за тебе али јас го играм со:
1.Power Treads
2.Linkin's Sphere
3.Shiva's Guard
4.Eye Of Scadi
И секогаш ми тргало :)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Alo dosta so navreduvanja i prepukavanja ko mali deca ste...
Jas sum najjak ovoj e najjak onoj e najjak... :S
Zapamtete...Kolku i da si najdobar sekogas ima nekoj podobar od tebe

Ama me inspiriravte da vi organiziram turnir eden...
Ja ke se sostavuvam vo timovi po catalenje ovde LD
Ste za takva rabota?

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Сум за таква работа (= Само да се договориме колку на колку ќе се игра зашто немаме многу луѓе

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Zavisi kako ke se prijavat...
ili 3v3 ili 4v4...ama aj da vidam dali uste nekoj e za ideajava pa da otvoram tema

Kajgana Shop

На врв Bottom