"Достава" на Пици

• Креатор на темата Креатор на темата Tasaxi
  • Време на започнување Време на започнување
Препорачајте некоја добра пицерија што прават достава. Ми се јаде пица ненормално. Предлог?
Pizza 5

Што пица да земам од Доминос? Нешто што е најблиску до капричиоза.

Иначе кога сме кај затворените пици, тие од аеродром сигурно ја знаат Flash карши Скопјанка, порано беше одма до Сет Нет, сега е 20 метра подоле, до кафичот Like. Најубава затворена пица у градов што сум пробал, не е ни скапа, 60 денари, кој помине од таму, обавезно да проба. :)
Се излажав и земав. Никогаш повеќе. Аман бре со тоа растителниот кашкавал, подобро нека не ставаат ништо.
Не знам другар тебе што убаво ти се видело во пица сендвичиве?

Dobro ke kaze nekoj koj pravi dostava na pici niz celo skopje?[DOUBLEPOST=1394745990][/DOUBLEPOST]Pizza planet hot delivery... interesno mi izglea ova.

Последно уредено:
ДОБРО КОЈ КУР ИМ Е НА ПИЦЕРИИВЕ ШТО НЕ ПРАВАТ ДОСТАВА? ДОМИНОС ШТО РАСПОЛАГА СО 40 МОТОРИ ЗА ДОСТАВА ПОКРИВАЛЕ САМО ЦЕНТАР АЛООООООООО ДА ПРОПАДНЕТЕ СИТЕ. Метропола жими газов, у главен град нема кој да ти достави до дома. :facepalm:

ДОБРО КОЈ КУР ИМ Е НА ПИЦЕРИИВЕ ШТО НЕ ПРАВАТ ДОСТАВА? ДОМИНОС ШТО РАСПОЛАГА СО 40 МОТОРИ ЗА ДОСТАВА ПОКРИВАЛЕ САМО ЦЕНТАР АЛООООООООО ДА ПРОПАДНЕТЕ СИТЕ. Метропола жими газов, у главен град нема кој да ти достави до дома. :facepalm:
Ред доставвуваат низ цело скопје, али се доплаќа 50-60 денари

Ред доставвуваат низ цело скопје, али се доплаќа 50-60 денари
Не ми прават кејф сум јадел. У 4 пицерии се јавувам никој не врши достава накај Ѓорче, фаст фуд у сите се јавив исто. Дискриминација за жителите од Ѓорче.

Доминос гарантираат дека ти ја носат пицата за максимум 30 минути откако си нарачал. Ако ти ја донесат над тој тајминг гага ти ја даваат пицата.

Па што ќе им се моторите ако доставуваат само во центар и околината? Може и пешки за 30 минути да ја однесат.
Каква пицерија се :facepalm:

Доминос гарантираат дека ти ја носат пицата за максимум 30 минути откако си нарачал. Ако ти ја донесат над тој тајминг гага ти ја даваат пицата.
Да бе, и гратис уште една ти даваат. Каква гага, ти даваат купонче за извинување за нареден пат да добиеш гратис сосче (барем така беше до пред неколку месеци) :tapp:

Според мене Мама Италијана моментално се најдобри во Аеродром во поглед на достава и квалитет. Не се случило да им треба повеќе од 20 минути.

Ме заболе таквото ако ја даваат гратис. Јас не барам гратис пици туку барам пицерија што доставува до кај што ќе посакам, поготово ако на располагање има 40 мотори кои секогаш стојат паркирани за украс.
Девојчето што ми се јави ми вика извини не вршиме до кај вас достава ако сакате да ја подигнете во Сити мол или да се чекате со доставувачот кај бензиската макпетрол на партизанска. Ебате брендот што не доставуваат низ цело Скопје, згора на се и напоменав ќе си ја доплатам доставата ако треба.

^ Ти е гајле и онака пиците им се ем тапа ем скапи. Ја стално нарачувам од Пица 5. Брзо ги носат, вкусни се и не се скапи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom