"Достава" на Пици

• Креатор на темата Креатор на темата Tasaxi
  • Време на започнување Време на започнување
Zatoa ke si naracate Skara od Amigo :)
Najdobrata skara na kilo na zar vo gradot,imate odlicni ceni i besplatna dostava za naracki nad 300 denari.
Probajte!

02 3119-347
amigo-flaer2-jpg.85759
Имате печатна грешка во флаерот - цените се одЕнсуваат за 1 килограм месо :свиркам:

И да, чекаме скара за редакција....не за друго да се увериме во веродостојноста на пишаното и рекламата која е поставена во погрешна тема :pipi:

ова само за администрација? :place:

http://galakujna.mk/

Дефинитивно има најубава пица...2 пати сум јадел и многу е вкусна, а е многу ефтина, брзо доставуваат и бесплатно. Имаат отворено ресторани на 3 места и мислам ќе се нафатат да донесат и до подалеку од “100 метри“ :) Позз.

А што ќе кажете за Доминос?

Многу ми се допаѓаат пиците, ја обожавам Pepperoni Passion. Брза достава имаат и тоа е супер. Можеби за истата цена на друго место ќе добиеш поголема пица во обем, но мислам во тежина дека се тука некаде.

Знае некој колку е минималната сума на нарачка за доста од пицеријава Џакомо? Зашто никаде на нивниот сајт не сретнав да пишува такво нешто.

Знае некој колку е минималната сума на нарачка за доста од пицеријава Џакомо? Зашто никаде на нивниот сајт не сретнав да пишува такво нешто.
180 ден
Доставата им е само во таа околина не ни цел град.

Многу ми се допаѓаат пиците, ја обожавам Pepperoni Passion. Брза достава имаат и тоа е супер. Можеби за истата цена на друго место ќе добиеш поголема пица во обем, но мислам во тежина дека се тука некаде.

Сите викаат дека е убава. Но многу скапи биле и премногу тесто ставале. Вистина е и тоа?

Сите викаат дека е убава. Но многу скапи биле и премногу тесто ставале. Вистина е и тоа?

Да, да тестото ако го земеш традиционално е прилично дебело. Но, затоа имаш избор меѓу традиционално, италијанско и тенко крцкаво. Традиционалното го имаш за сите големини, а овие другиве само голема пица има. Баш во петокот јадев голема пица со традионално тесто и многу е мала, за тие пари на друго место дупла поголема добиваш, ама вкусот не се споредува.

Препорачајте некоја добра пицерија што прават достава. Ми се јаде пица ненормално. Предлог?

Back
На врв Bottom