Доста време ерген одев

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.117
Да, да, драги мои - редно беше, РЕШИВ :oops:
Се решив на овој важен чекор - онака спонтано .
Впрочем имав цели четири години да мислам ,да ја запознавам личноста со која сум -и конечно сфатив дека ТАА е онаа вистинската/правата за мене.:love:
2007.gif

и плус тоа велат дека следната 2012 г е високосна- така да и ова беше причина можда да се побрза со одлукава:)
пс
ја стаив овде темава , затоа што ова мене ми е некако смешно, незнам зошто, но ете

бидете ми поздравени сите до еден и уживајте во животот, кој навистина е убав

Да, да, драги мои - редно беше, РЕШИВ :oops:
Се решив на овој важен чекор - онака спонтано .
Впрочем имав цели четири години да мислам ,да ја запознавам личноста со која сум -и конечно сфатив дека ТАА е онаа вистинската/правата за мене.:love:
2007.gif

и плус тоа велат дека следната 2012 г е високосна- така да и ова беше причина можда да се побрза со одлукава:)
пс
ја стаив овде темава , затоа што ова мене ми е некако смешно, незнам зошто, но ете

бидете ми поздравени сите до еден и уживајте во животот, кој навистина е убав

Ај со среќа.....и ти пошто си по клиповите,обавезно еден клип од свадбата да стаиш.(y)

епа ае со среќа нека ви е, еден куп дечиња да си имат, внучиња заедно да си дочекате и се друго уз бракот шо си иде :)

Бате, ај нека ти е честито... Пред се мило ми е шо си ја најдел вистинската личност и оти таа радост ја споделуваш тука со нај, кајганџиите :) Ви ја посакувам сета среќа шо може да постои... и да: би сакал да бидам канет на свдба :D

Ај честито, за арно за убаво да ви е :)
Многу дечиња да имате....................

и почесто да отвараш теми на Македонски јазик :icon_lol:

Зошто си ја отворил во чек дис аут ова е за во настани. Честитки и се најдобро!

Честитки и од мене :)

Честитки, па што повеќе Македончиња да се родат (y)
Инаку јас ставам 200 евра дека Русинка е жена ти, се по руски сајтови/видеа ми шеташе ..

чекај бе.. ти си решил а она? ацид убаво рече прифати или не? :)

ако прифатила со среќа нека ви е
Зошто си ја отворил во чек дис аут ова е за во настани. Честитки и се најдобро!
инаку на темава таман и е местото барем моментално. а кога ке се земаат предлагам да отвориме една у Настани.
п.с кајганџии поканети се ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom