Досадно ми е дома, сакам во школо

• Креатор на темата Креатор на темата kusi
  • Време на започнување Време на започнување

досадно ли ви е дома без школо

• Вкупно гласачи
    218

kusi

glory for man utd
Член од
12 мај 2008
Мислења
295
Поени од реакции
3
Луге незнам зашто ама многу ми е досадно дома!!:vozbud:Едвај чекав да завршам и сеа кога завршиве досадно ми е!Знам дека секој ден идам навака натака секоја вечер искачам станувам кога сакам и се ама пак не е тоа тоа пак ми е досадно.Вас како ви е досадно или интересно дома летово???

Досадно онаке понекад може али у школо нејчем кај дочекав лето да дое уште школо сеа да чекам од што ми е досадно тоа НЕ! интересно е бе по дома се ебаш со сакаш праеш и то.

Оvа чувство обично фаќа накај август на крај,ти си подранил малце,мој совет за да не се бедираш одгодина остани си на полагање :bip:

љооооооољ не ми се верува дека само шо го прчита тоа :pos2::pos2:

НЕ бе човек што ти е на тебе, па едвај дочекав да заврши па сеа уште да го барам, а и убаво вика итар пејо таму накај 25 август и мене ме фаќа криза за школо али 5-6 дена можам да издржам.

И ми е досадно и не ми е :pos2: Убаво ми е да лежам по цел ден, ама сепак досадно ми е :pipi:

Укључи јутуб.:helou:

Нема шанса да ми е досадно, едвај го дочекав... не го барам назад ...
Компјутерот е живот ... животот е компјутер :toe:

Луге незнам зашто ама многу ми е досадно дома!!:vozbud:Едвај чекав да завршам и сеа кога завршиве досадно ми е!Знам дека секој ден идам навака натака секоја вечер искачам станувам кога сакам и се ама пак не е тоа тоа пак ми е досадно.Вас како ви е досадно или интересно дома летово???
Не ми се веруе.. и вакво нешто прочитав! Како бе досадно дома без школо?! Или немаш другар(к)и па ти скурчуе пред компјутер или си ретардиран.

Навечер нормално дека не е досадно со искачања, друштво и такви ствари. Али преку ден стварно знае да биде досадно. Заради тоа, моја препорака: земи играј некоја MMORPG. :helou:

Како бе човек досадно во лето, да не си уште во фаза на мразење на девојчиња :)

Мене лично не може да ми биде досадно без школо оти школските и онака секој ден ги глеам, барем тие шо излеваат :) е сеа ако одиш на школо да осознаеш нешто ново тоа е друго :pos:

И велите при крај на Август ве фаќа криза за школо, епа мене контра ефект ме фаќа.
Летото владее :bip:

Пубертет ...

Лош период .. пазете се

Мене ич не ми е досадно. Секоја минута во денојве ми е организиран (на плажа, на кафе, билијард, интернет...)

Како може бе на летен распуст да ти е досадно? 3 месеца да не видиш ниту една искомплексирана будала која само што има факс завршено ти се прави Господ иако не е во право?
Ако ти е за другарите, ако ти фалат заебанциите, викни си ги дома, истата атмосфера ќе ти биде:)
Вака на распуст кога ќе ти текне можеш што сакаш да правиш, а за тие 9 месеца секоја минута ти е испланирана.
И јас сум за образованието, не бев против матура енд стаф, ама треба и одмор малку.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom