Доминантни вредности

• Креатор на темата Креатор на темата DINA11
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
23 октомври 2012
Мислења
1
Поени од реакции
0
Кои се вашите доминантни вредностии ?

пс.што ви е во животот на прво место на второ,трето.. итн
Љубов , Среќа , Здравје, Успех, Убавина, Храброст, Среќен семеен живот, Традиција.. ? :)

пс.што ви е во животот на прво место на второ,трето.. итн
Љубов , Среќа , Здравје, Успех, Убавина, Храброст, Среќен семеен живот, Традиција.. ? :)

Ке ги наредам според важност:) :
1.Успех
2.Пари
3.Здравје
4.Среќен семеен живот
5.Храброст
6.Традиција
7.Убавина

Ке ги наредам според важност:) :
1.Успех
2.Пари
3.Здравје
4.Среќен семеен живот
5.Храброст
6.Традиција
7.Убавина

Грешка у старт.
Без здравје брат,ништо не ти треба.Ако не мислиш дека е така,размисли поубаво.

Да останам здрав и среќен. Друго е се` жртва од едно за друго.

1.Среќа
2.Здравје
3.Семејство
4.Пари
5.Лојалност и пријателство

Убаво е да се идентификуваат вредностите кои ги цениме, но колку од нас се однесуваат во склад со она што го зборуваат?

Успешниот човек ги има вредностите кои ги смета за важни постојано на ум, затоа што тие ја обликуваат неговата среќа, смислата на неговиот живот, успехот и начинот на однесувањето кон другите луѓе.

И да не се лажеме, здравјето пред се, а останатото е све ветар и магла без него.

Ништо не ми е важно се додека не го изгубам.
За живот да биде убав мора да има се.Едно делче да фали се ќе се растури.
Затоа кај мене се е на место бр.1

Би сакал се да ми биде на 1во место ... зошто џабе се да имам со се да сум исполнет ама да ми фали нешто ситно ... ама најбитно од се ми е здравјето и фејсбукот

Би сакал се да ми биде на 1во место ... зошто џабе се да имам со се да сум исполнет ама да ми фали нешто ситно ... ама најбитно од се ми е здравјето и фејсбукот

Долго време немам направено пост во форумов... Но за последново морам да искоментирам со:

:facepalm:

1. Здравје
2. Среќа
3. Успех
Со вие 3 другите сами ќе си дојдат.

Здравје
Во оној момент кога ќе почнеш да го губиш или да го снемува сфаќаш дека тоа е најважната работа на светот без која не можеш ниту да отидеш до локалната трафика да купиш весник. Чувајте си го и негувајте го останатото и се постигнува и се губи ама здравјето е основата за се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom