Ako si raspolozena za taka pishi privatno heheСакам кога мажите доминираат,полесно ми е некако така...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ako si raspolozena za taka pishi privatno heheСакам кога мажите доминираат,полесно ми е некако така...
Од печење зеленчук ми се нечисти бе, не ми се мешај у штипки, остај да се пазарам со човекот!па коа само мрсотии печеш, ќе бараш на пазар3 робови
Земи ожени се.сакам женска да ме доминира, да ми наредува, понижува, зафркава, исмева....да и бидам послушно како кученце под нозете. Им некоја заинтересирана нека пише.
Би ти ја препорачала мојата бивша свекрва, но бидејќи е сеуште во брак....можеби да покушаш да ја разведеш и онака беше незадоволна од последно што знам...имено екс свекоров бил импотентен... може и ќотек да си јадеш кај неа.. среќникот екс свекор уживаше во секој шамар и секоја пцовка...сакам женска да ме доминира, да ми наредува, понижува, зафркава, исмева....да и бидам послушно како кученце под нозете. Им некоја заинтересирана нека пише.
нејасна си, вдовица е или разведена е ... а од кај ти знаеш дека свекорот бил импотентенБи ти ја препорачала мојата бивша свекрва, но бидејќи е сеуште во брак....можеби да покушаш да ја разведеш и онака беше незадоволна од последно што знам...имено екс свекоров бил импотентен... може и ќотек да си јадеш кај неа.. среќникот екс свекор уживаше во секој шамар и секоја пцовка...
Не, фала. Пишав женска, не баба. Останатите услови во разговор.Би ти ја препорачала мојата бивша свекрва, но бидејќи е сеуште во брак....можеби да покушаш да ја разведеш и онака беше незадоволна од последно што знам...имено екс свекоров бил импотентен... може и ќотек да си јадеш кај неа.. среќникот екс свекор уживаше во секој шамар и секоја пцовка...