Долгокоси или келави момци?

• Креатор на темата Креатор на темата ***SKARLET***
  • Време на започнување Време на започнување
Долгокоси... Ама да се средени (да не се цедит масло од косата, да не им е фризот ала станав и дојдов, итн.) :pipi:

мразам келави и некои со ептен долга коса
средина или пократка:)

Нејќам мажи со долги коси
76372092kc6.png

Средна коса или пократка можи.
Ама бидејќи дечко ми има проблем со косата, се обидувам да најдам нешто атрактивно и во ќелавите.
Барам, барам..
76372092kc6.png

Па средина.. не сакам келави.. а со долга коса во никој случај .. нешто вака..

Josh-Hartnett.jpg

Мх мх.. или до глумецот е ? :pipi:

Па и не ми е важно многу зависи на кој каква му стои..Јес да сакам и со подолга коса, вртена по можност :pipi:..келави баш и не сакам ...ама кец може, може:zlo:

никако келави..никако! онака умерено.. не сакам ни мн долги па:wink: ма ни ја незнам шо сакам:wink:

не сакам ни келави а ниту па некои што имаат подолга коса од мојата така нешто пократка коса и добро средена за мене тоа е ок

Па средина.. не сакам келави.. а со долга коса во никој случај .. нешто вака..

Josh-Hartnett.jpg

Мх мх.. или до глумецот е ? :pipi:

Па и до глумецот е богами...ама и јас се сложвам со тебе ито ваква фризура баш... :pipi:

Никако келави-тоа знам
А дали да биде долгокос или има пократка коса не ми е важно, на секое лице различна фризура му одговара:back:

ej abe ima razlika kjelav i brichen,a inache moze i dolga kosa da ima pointeresno ke mi bide ke go teram da se shisha za da mi dokazhe deka me saka:pos2:

Повеќе сум за долгокоси... Али има некои што им стојат кратки... Али не ќелави :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom