Долги или кратки врски!?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
па сум за кратки врски али во моментов ми е убаво со девојката. уште малце 6 месеци еееее..... тоа е подвик за мене.

Uste kratki se vo sema...nemalo mesto za dugacka..bi trebalo kaj i da e i toa da go probam:)..

Абе една долга...убава...голема...

Mislam deka e tocno toa sto go kazaa deka uste kratkite se vo sema a jas se kladev so drugarka mi deka do 4-vrta god gimnazija ke nemam vrska podolga od 3 meseci ama so segasnava devojka mi e ubavo pa so znam izgleda ke treba da ja izgubam kladbata a?:)

Dj_Madness напиша:
Mislam deka e tocno toa sto go kazaa deka uste kratkite se vo sema a jas se kladev so drugarka mi deka do 4-vrta god gimnazija ke nemam vrska podolga od 3 meseci ama so segasnava devojka mi e ubavo pa so znam izgleda ke treba da ja izgubam kladbata a?:)
Побитно е да не ја изгубиш девојката, отколку кладбата. Нели? :wink:

ja sum za VRSKA .... a dali ke bide kratka ili dolga ... nikogash ne odam so odnapred zamislam sho ke bide .... ako ide i ako mi e uboo ke bidam so taaa osoba dolgo vreme a ako ne togash cao prijatno i ke si imam kratka vrska ... to tie kako koka kola nagrdana igra (vidi shto ima pod kapaceto i ti vika poveke sreka sledniot pat ... obidete se poftorno) :)

Jas sum za dolgi vrski.Mislam dobro sega ne mozeme da znaeme odnapred dali ke bide dolga ili kratka vrskata,ama sepak ne sakam na nedela dve nov decko da imam.

a be to da ... se soglasuvam so tebe totalno .... ali ako si stavish vo galva deka sakash dolga vrska i deka nejkesh ovoj partner da ti trae nedela dena ... togash aftomatski ti go prilagoduvash celoto tvoe odnesuvanje na negovite potrebi,namesto da se prifatite kako takvi da ima nekoj balans na prilagoduvanje od dvete strani. Zato ja vikam deka neznam dali ke bide dolga ili kratka (da ne go potoruvam postot prethoden)

Јас мислам дека нема кој како сака например ај ќе си речам со оваа ќе идам 2 месеци а со оваа 2 години не е битно тоа ако со таа 2 месеци идеш и светиш дека ти е убаво зашто да немаш долга врска а сепак не сум орјентиран на долга или на кратка врска како ќе оди така и нека остане-ако ми е убаво нормално дека ќе продолжам ако ми е лошо со нејзе многу нормално дека нема да одам со нејзе

DACY напиша:
Uste kratki se vo sema...nemalo mesto za dugacka..bi trebalo kaj i da e i toa da go probam:)..

AhAiHAIAh (= Znachi vo shemata sum a (= Neznam dal sum za kratki ili dolgi .. barem za vrska sum .. samo sho poveketo bile pokratki .. Mn brzo mi se zdosaduva od eden tip .. and i have to move on (= Why ? Neam poima .. But im here to stay now.. pa ke vidime za kolku vreme :D Go with the flow kako sho mi vika edna osoba .. :D

Ne sum imal dolgi vrski samo kratki ama za se ima vreme.Kako i da e mislam deka na pomali godini e malce glupavo da odis so nekoj/a 2 godini, sepak ednas si mlad.E sea toa ne znaci i deka mora da se menja partner sekoja nedela ali ne sum za mnogu dolgi definitivno.

Дефинитивно сум за долги стази . :star:

jas sakam pokratki vrski poubavo da si gi menuvam negoli da se zatreskam vo eden. Zatoa moj sovet e da uzivate a za i za dolgi vrski ima vreme koga sakate da se vrzete so nekoj.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom