Докажано - Луѓето се природно неверни

Desert напиша:
A majkite vashi kako uspeale da se omazhat?
Сите жени се курви, извини мајко!! И ти си жена!!
Максим Горки

П.С. Кој чита, знае!

П.П.С. на онаа кој ништо не знае, лесно ќе и помогнеш да научи или ќе ја научиш!
Онаа кој многу знае, полесно!

Ама онаа, која малку знае, а мисли дека се знае...неа ни господ-бог не може да ја научи.

Рекла Ева, а да гризнам!!

Garfield напиша:
schtranga напиша:
a zhenite si go pravat toa samo zaradi shto se... kurvi! Prc!
da a mazite najgolemi fraeri ??? :pos: :pos: :pos:

Фатена не фатена, уловена, не уловена, амазонка или домаќинка, штом си го сторила тоа си или роспија ( а не сакам така да верувам) или несигурна женка која бара потврда за себе кај мажјаците! Што си?

vo koi i da me stavaat sve edno mi e ja si go ziveam mojot zivot ko ja so sakam kako mene mi odgovara i kako na mene mi e ubavo... do sega dvapati imam iznevereno ednata vrska traese 5 meseci , a na ovaa drugata uste krajot ne i e dosol :mrgreen: i do sea ni na dvajcata ne sum im pobarala pari posle sexot so spored mene znaci ne spagam u kurvite :wink: eeee glavo balkanska :zid:

The`bItCh напиша:
Desert напиша:
A majkite vashi kako uspeale da se omazhat?

Мојата со финта. Не можела да му одлее на татко ми и така..
Среќна си е жената.. убо и е:) :wink:

Bitch, me nervira shto ovie wannbe-men vregjaat sve zhivo shto e zhena a so toa prskanje na site strani ke izvalkaat i neshto ne namerno.

Desert напиша:
Hehe, fala Garfield, a majka ti vo kakva kola se vozi?

Pazi kogo i kako vregjash, a iskreno bash mi e gajle shto mislsih za mene, zatoa shto si samo nekoe debelce od SK koe e sosema isfrustrirano sto nema pice izmegju noze za da go izmeni za toa shto saka.

Дали јас навредив или самно цитирав и дел парафразирав??

Да се разбереме, секој оној кој нема или ќе снема аргументи во своја полза започнува да извитоперува нешта!

Но, да се вратиме на темата.

Ево, не гризи!! Ма, ајде, ти ќе ми кажеш!!

Garfield напиша:
Ама онаа, која малку знае, а мисли дека се знае...неа ни господ-бог не може да ја научи.

A shto e so onoj koj malku znae, a misli deka se znae? Dali sve shto ti ke kazhesh taka i te sve znaesh naubavo, pa se prashuvam koj si ti?

Mesaja?
Osama Bin Laden?
Nikoj posebno?

schtranga напиша:
Garfield напиша:
schtranga напиша:

Фатена не фатена, уловена, не уловена, амазонка или домаќинка, штом си го сторила тоа си или роспија ( а не сакам така да верувам) или несигурна женка која бара потврда за себе кај мажјаците! Што си?

vo koi i da me stavaat sve edno mi e ja si go ziveam mojot zivot ko ja so sakam kako mene mi odgovara i kako na mene mi e ubavo... do sega dvapati imam iznevereno ednata vrska traese 5 meseci , a na ovaa drugata uste krajot ne i e dosol :mrgreen: i do sea ni na dvajcata ne sum im pobarala pari posle sexot so spored mene znaci ne spagam u kurvite :wink: eeee glavo balkanska :zid:

Никаде не реков дека си роспија, јас само категоризирав, генерално. А понатаму како кој си чувствува така.

Инаку, вие, женките, го оправдувате неверството.
Тоа ми е и поентата. Зошто тврдите дека мажите се тие кои повеќе се неверни, кога вие оправдувате и се впушатте во неверства?

Desert напиша:
Garfield напиша:

A shto e so onoj koj malku znae, a misli deka se znae? Dali sve shto ti ke kazhesh taka i te sve znaesh naubavo, pa se prashuvam koj si ti?

Mesaja?
Osama Bin Laden?
Nikoj posebno?

Гарфилд, мацо, Гарфилд. Но, како за тебе Гарф!

Што снема аргументи, па сега ќе го испаушализираме муабетот.

Јасно, пред фактите и бог молчи!

Дезерт, гарфилд можит не знајт најубо ама пак се што кажа така е:)

П.С. Гарфилд, те подржувам само за да ми ги слечеш гаќичките со заби. :wink: :mrgreen:

Па ја сведовте на меѓуполово препуцавање, а? Ме мрзи да читам, кој води до сеа? Чеај да зеам пуканки и пиво.

Bitch: Et tu, Brute?

Garfield напиша:
Да се разбереме, секој оној кој нема или ќе снема аргументи во своја полза започнува да извитоперува нешта!

Samo tuka povtoruvam Jean-Jaques Rousseau, vregjanjeto e argument na toj koj shto nema vekje argumenti.

Koj i kako da izneveruva, a deka toa e all-gender-appeareance ne e vo prashanje, nema tuka koj e vinoven, koj ne. Sudenjeto se ostava na gospod, ili bilo vo koja nadmokjna sila veruvash (ili pa ne veruvash).

A i ti razmisli, deka i ti, eden den ke dojdesh vo situacija koga ke pozhelish eden drug covek, pokraj tvojot.
No shto vo taa situacija ke se sluci, toa zavisi, po moe mislenje, i tuka doagja kraj, od karakterot i zivotno iskustvo na covekot.

The`bItCh напиша:
Дезерт, гарфилд можит не знајт најубо ама пак се што кажа така е:)

П.С. Гарфилд, те подржувам само за да ми ги слечеш гаќичките со заби. :wink: :mrgreen:
Може, нема проблем, дури и да се грешно фрагрантизирани!!

да му се невиди, само треба да си признаете дека сите, вие тука, го оправдувате, браните, на некој начин, неверството, кое не е болест, тоа е state of mind, на insecure mind! Ваш!

Garfield напиша:
schtranga напиша:
Garfield напиша:
schtranga напиша:

Никаде не реков дека си роспија, јас само категоризирав, генерално. А понатаму како кој си чувствува така.

Тоа ми е и поентата. Зошто тврдите дека мажите се тие кои повеќе се неверни, кога вие оправдувате и се впушатте во неверства?

ako dobro me citase ke zabelezese deka napisav i mazite i zenite podednakvo izneveruvaat ! Do sega nikogas ne mi se slucilo da obvinam nekoe masko samo zatoa sto izneveruva ja uste go bodram :wink: i uste ne mi se slucilo da prekinam vrska so nekoj samo zatoa sto toj me izneveril,normalno e toa koga togas malku da razmenis :wink:

Garfield напиша:

A koga jas sum napishala deka mazhite se povekje neverni?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom