Докажано - Луѓето се природно неверни

Unfortunately :cls: :cls: :cls: :cls: :cls: :cls: :cls: :cls:

Што, нели, ме потврдува во моите теории, тези, став.

Пепелачки!

Јас само вака знам : и да изневери женско, не трча по другарки да се фали колку батиња денес легнала, тоа си го прави за себе, што сигурно не е случај кај машките!!! Муабетот му е кој која ја легнал, колку ја варал другата, колку па сега е фраер со тоа, кај ја носел... Епа сега сами пресудете дали машките не го прават неверството за да си докажат себе си и на другите дека можат, иако покрај себе да речеме ја имаат и најнајдобрата и најтешкоосвоиливата. И ај сеа...Не велам дека жените се безгрешни, ама ај кој е реален ќе сфати што сакам да кажам

Svetovid напиша:
Ahahahaha super si me iznasmea :poos: :poos: :poos: Tuku daj neka donese nekoj pepel za Aurora i desert im se svrshi nivniot.

Ако ти е така полесно, океј, нека ти биде, ако се откажав не значи дека си ти во право, само некако, ако не сфати да ти подобјаснам...Ова ми се банални дискусии што не водат до никаде и немам намера да си го губам времето на ова... because :cls:

Аурора, јас кога го би го варала дечко ми би го варала ама баш заради то. Да докажам дека сум јака пичка, дека можам да го варам со кој ќе ми текнит и пак да го имам покрај мене.

АуРоРа напиша:
Јас само вака знам : и да изневери женско, не трча по другарки да се фали колку батиња денес легнала, тоа си го прави за себе, што сигурно не е случај кај машките!!! Муабетот му е кој која ја легнал, колку ја варал другата, колку па сега е фраер со тоа, кај ја носел... Епа сега сами пресудете дали машките не го прават неверството за да си докажат себе си и на другите дека можат, иако покрај себе да речеме ја имаат и најнајдобрата и најтешкоосвоиливата. И ај сеа...Не велам дека жените се безгрешни, ама ај кој е реален ќе сфати што сакам да кажам
E dobro eve jas se slozhuvam so tebe. Ama spored tvoevo tvrdenje mazhite imaat opravduvanje zashto go pravat toa. Pod pritisok na sredinata oni kutrite mora da se dokazhat, ta zatoa se vpushtaat u neverstvo, a inaku ne sakaat da go napravat toa, a zhenite si go pravat toa samo zaradi shto se... kurvi! Prc!

Garfield напиша:
А, ќе заборавев, си го чешам, не значи дека морам потоа да си докажувам пред себе, на себе, ниту на другите дали илои не сум доволно мажјак.
Јас, ние, мажјаците земаме задоволство во чинот, но, особено задоволство ни чини кога ќе видиме, несигурно женче, на кое му треба потврда за нејзината доподливост и затоа помагаме.

Ние, од искона сме биле и ќе останеме ловците, providers, ловиме, освојуваме со машкоста, со сила, со моќ. Вие,жените, сте оние кои можеле да освојат, ловат, се здобијат со нешто, само преку своите физички атрибути. Оттаму и несигурноста штом малку се посомневате во вашите атрибути, шарм...или штом вр нагризе забот на времето.

Така било од искона, така и ќе продолжи.

Ние, дури и дембелеи, ќелави, сепак освојуваме, ловиме, можеме, не се сомневаме во себе. Вие се сомневате, тој сомнеж ве прави несигурни, а во таа ваша несигурност, вие, неверствувате.

П.С. Ние и да смрдиме на пот, не сакате, се трудите да не примамите. Вие, малку ако не фрагрантизирате примамливо сте отфрлени.

Плус, ишкајте ја мувата, немам ништо против. Само ми ја потврдувате теоријата, ставот.

П.П.С. Несигурни, барате потврдам затоа се промискуитирате вон заедницата која сте ја одбрале. Ние, само си indulge in your insecurity and try to help 'cause we're, ultimately, good whereas you...!

e bas takvi mazjaci kao sto gi ti opisa mene ne mozaat da me ulovaat :P ne pa ja da se trudam niv da im se dopadnam :shock:
i sorry ali ja si kazuvav licno za sebe a ne me interesiraat tie drugite so gi spomenuvas ´´ nesigurni zencinja´´ i ´´onie´´ kao ti so siroko srce sekogas spremen da im ´´pomognes´´ ne se site zeni isti kao so ne se ni site mazi isti ali edno e jasno site podednakvo izneveruvaat :wink:

Е тогаш океј. Иако не сфаќам зошто би му го правела тоа? шо ти згрешил братот? И ти така велиш ок. Ама споредено меѓу машките и женските, машките повеќе се фалат, факт е тоа...

a zhenite si go pravat toa samo zaradi shto se... kurvi! Prc!
da a mazite najgolemi fraeri ??? :pos: :pos: :pos:

zenite si go praat toa samo zaradi toa sto........ sakaat da im e ubavo . za svoj kef :P oni ne moraat da se dokazuvaat u nisto ednostavno toa sto go sakaat i go imaat :wink:

АуРоРа напиша:

Седам, читам, се смеам и си велам, од каде јас тука, зошто јас сега да им пишувам, да објаснувам, да подучувам кога никој за тоа не ме плаќа, а моите уки и поуки скапо чинат.

Сепак, знам зошто е тоа така. Повторно едно виртуелно помагање на нашите несигурни женки им пружам, кои во својот квази-морал, учен-недоучен, приучен, а погрешен, од стилот, прочитале, а не разбрале, мудруваат, со цекл да најдат оправдание, во обвинувањето други т.е. мажите.

Но, сфатив и една друга работа, обвинувачките, оние кои фрлаат дрвја и камњеа по мажјаците, без кои не можат, се исто така апологети на неверството. Скоро сите женки на темава го апологетираа неверството, но ја префрлија вината на мажјаците.

Ние, мажјаците, застанавме во одбрана на врската, заедницата, бракот, наречете го како сакате.

Значи, повторна потврда на мојот став.
Благодарам на вас, искрени мои Еви!

П.С. Кога атовите ритаат, магаренцата молчат, убаво мое мало школарче!

schtranga напиша:

Фатена не фатена, уловена, не уловена, амазонка или домаќинка, штом си го сторила тоа си или роспија ( а не сакам така да верувам) или несигурна женка која бара потврда за себе кај мажјаците! Што си?

Garfield, blaze si, so mnogumina, mnogumina recenici uspea da nishto da dodekazhesh nego samo pak - generalno - da navredish sve shto e zhena.

Demek ima samo zheni nesigurni, koi samo so nivnite fizicki potenciali mozhat da postignat neshto vo zhivotot?

A mazhite, i da se najsmrdlivi, sepak se povlecni i trebaat samo da cekaat pa ke dojdat zhenite kaj niv?

Mene seto ova mi deluva nekako ... nezrelo? Da ne ni zaviduvash shto jas samo moram da pokazham cicki za da dobijam BMW a ti amo mozhesh vo temnica da bacuvash skrishum slika na BMW?

schtranga напиша:

zenite si go praat toa samo zaradi toa sto........ sakaat da im e ubavo . za svoj kef :P oni ne moraat da se dokazuvaat u nisto ednostavno toa sto go sakaat i go imaat :wink:
Da de, bash zaradi toa. Spored vashive premudri razmisli tuka, izleguva deka mazhite vrshat preljuba pod pritisok na sredinataza da ne gi okvalifikuva nekoj kako shonji, a zhenite... zatoa shto se kurvi! Jas ne go kazhav ova, vie go kazhavte.

АуРоРа напиша:
Е тогаш океј. Иако не сфаќам зошто би му го правела тоа? шо ти згрешил братот? И ти така велиш ок. Ама споредено меѓу машките и женските, машките повеќе се фалат, факт е тоа...

Не знам на кого се однесвеше постов ама нема врска..
Сакаш да кажиш дека ние женските не се фалиме??
Ауу се фалиме и тоа како! Не знам за тебе ама јас си се фалам..башка и нарцис сум. И сега имам во план да го изневерам дечко ми и ќе си се фалам..
:baeh: а тој ќе биде и понатаму со мене:)

Desert напиша:
jas samo moram da pokazham cicki za da dobijam BMW a ti amo mozhesh vo temnica da bacuvash skrishum slika na BMW?

Јас немам комплекс декас морам да возам или да ме возат во БМВ, а ти, па, прочитај се и дефинирај се.

Кој со своите цициња, газоци или симитка се обидува да лови, акога ќе улови се чувствува исполнето?
- Женката!!!

Кого лови женката?
- мажјакот го лови?

Како го лови?
- Со атрибутите!!

Кога таа иста женка, ќе с епочувствува несигурна, повторно оди во лов, како со атрибутите, а мажјакот, како лавот, чека на женката да му пријде.

Колку и да смрди!!

П.С. како помина вечерва? Убаво, фатив БМВ со дечко! А мажот ти? Немај гајле, сега мие убаво, ќе му ја мислам потоа. Бушно размислување. Пепелачко.

Пепелачи!

Desert напиша:
A majkite vashi kako uspeale da se omazhat?

Мојата со финта. Не можела да му одлее на татко ми и така..
Среќна си е жената.. убо и е:) :wink:

Hehe, fala Garfield, a majka ti vo kakva kola se vozi?

Pazi kogo i kako vregjash, a iskreno bash mi e gajle shto mislsih za mene, zatoa shto si samo nekoe debelce od SK koe e sosema isfrustrirano sto nema pice izmegju noze za da go izmeni za toa shto saka.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom