Фокси
Talk nerdy to me
- Член од
- 11 октомври 2007
- Мислења
- 2.358
- Поени од реакции
- 1.390
Што мислите за ова?Доење во јавност?
Дали според вас е нормална и секојдневна работа бидејќи доењето=хранење или пак мислите дека е интимна работа која не треба да биде прикажувана во јавноста?Дали вие лично би го доеле вашето дете пред непознати или пак чувствувате срам?
Јас мислам дека тоа е сосема природно и нормално.Кои се вашите ставови во врска со оваа тема?
Дали според вас е нормална и секојдневна работа бидејќи доењето=хранење или пак мислите дека е интимна работа која не треба да биде прикажувана во јавноста?Дали вие лично би го доеле вашето дете пред непознати или пак чувствувате срам?
Јас мислам дека тоа е сосема природно и нормално.Кои се вашите ставови во врска со оваа тема?

тоа во парк неможеш да се прошеташ од дркаџии камо ли да доиш дете!
Можеби на улица не, но дома пред домашните зошто да не. Сум ја гледала мајка ми, другарки, тетки и не е ништо срамно, и онака не се гледа цела цицка. :smir: Кога станува збор за мене, познавајќи се, би ми било незгодно можеби, не знам, можеби тогаш поинаку размислуваш. :wink: Како и да е, не е толку страшно. Пострашно ми е некоја 15 годишна да ја видам како се шета со минич до пи*ка, и разголено деколте, одколку првото.