Дочек на новата 2018 година.

Па реално ако некој ја пумпа до толку цената треба понуди некое доживување т.е да биде иновативен и да те изненади и да го памтиш подолго време.

Моментално понудата е стандард јадачка пијачка, а што треба да се смени зависи од локалот и таргет групата.

На понудата и расте цената поради побарувачката, да седеа сите дома оваа година ќе видеше дали после би пумпале цени, ама не, секој сака да искочи да се испијанчи и ќе плати колку треба и не треба.

На понудата и расте цената поради побарувачката, да седеа сите дома оваа година ќе видеше дали после би пумпале цени, ама не, секој сака да искочи да се испијанчи и ќе плати колку треба и не треба.

па не верувам дека за нова година побарувачката е драстично хардкор зголемена во однос на било кој рандом викенд периодов.
Плус, рачунај многу од луѓево што се студенти си идат и слават дома (на пример) .... Така да не е ова моќта на невидливата рака на пазарот (понуда и побарувачка) туку е просто хиенчење односно дел од македонскиот "сечи кај што ќе стигнеш" менталитет.

A sho se slavi na nova godina? Deka pocinja nova godina? Ili deka zvrshila ovaa? ili 2te? Mamu im ebem evrejska!

Всушност незнам зошто и луѓето воопшто слават родендени и нови години кога човек со секој нов роденден и со секоја нова година е цела една година постар од претходната ... спрема тоа лично не гледам причина што и зошто да се слави, зошто да го славиме стареењето (ова си е мое лично мислење нормално) не го наметнувам, знам дека грото нема да се сложат и ќе отидат да се изнашљокаат алкохол некаде, но крај краева секој нека си прави и слави што и како си сака !

Дочек на Нова Година....
Пагански обичај.... Се славело уште пред 4000 години со пиење јадење и оргии и на крај принесување жртва.
Денес нешто слично.. Еден куп јадење мортус пијани разебување до даска и по некој пукнат нос и аркада... да капне троа крв за бериќетна година.

Дочек на Нова Година....
Пагански обичај.... Се славело уште пред 4000 години со пиење јадење и оргии и на крај принесување жртва.
Денес нешто слично.. Еден куп јадење мортус пијани разебување до даска и по некој пукнат нос и аркада... да капне троа крв за бериќетна година.
Јас денес славам зимска краткодневница...верувам во Богот Сонце. Следен празник ми е 21 јуни 2018 во 04:58 изглева сонцето во најдолгиот ден во годината. Денес сонцето зајде во 16:05..дома си славевме. А што е поубавно од јадење пиење музика па и секс за џабе...

Јас денес славам зимска краткодневница...верувам во Богот Сонце. Следен празник ми е 21 јуни 2018 во 04:58 изглева сонцето во најдолгиот ден во годината. Денес сонцето зајде во 16:05..дома си славевме. А што е поубавно од јадење пиење музика па и секс за џабе...
Amon Ra, a?

Точно. Само што од друга страна ако сакаат да излезат сите па и нема капацитет. Мене ако ме прашаш поголемиот дел нема во кафиќ да ја поминат нова година.

Periodov sum pod golem stres i uste ne znam kade ke slavam i pak ke bide vo 5 do 12 dogovorot i nekade kade sto ke si pomines kako bilo koja obicna vecer so nekakva lazno napumpana atmosfera megu luge koi samo glumat i pravat lice. Se mislam da ne idam nikade i parite za masaza da gi dadam. Ama pa taka ke mi se smeat. I ete celo vreme pod stres sum zasto ne znam sto da napravam.

Кај мене дома со друштво после во диско

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom