Solid
Зона на самракот
- Член од
- 26 август 2007
- Мислења
- 7.177
- Поени од реакции
- 4.133
- Локација
- Охрид
- Веб-сајт
- kladilnica.forumup.com
Zdravo Gospodine trendo! Imam edna molba do tebe. znam deka samo ti mozes da mi pomognes. Se javuvam kaj tebe zatoa sto cuv deka gi citas site poraki i deka dosega si procital nad 10000 mail-ovi. Denovive mi se javi devojka od Bregot na slonovata koska.
Nema roditeli a ima testament od tatko i koj vredi nad 5 milioni dolari. Jas sakam da i pomognam ama strav mi e da ne me nasamari. Zatoa te molam da mi dades sovet sto da pravam. Osven toa taa e mnogu ubava.... Da ne e nekoe perenje na pari pa da ne zaglavam. Navodno kaj niv imalo masakri, politicka kriza... Te molam pomogni mi....
Golema para e vo prasanje.....mi dava 15 procenti ako i najdam dobar univerzitet,smestuvanje i biznis....
Help me....
Ivan T.
Strumica.
-----------------
Иване, седи мирен, превара е.
он.нет
Nema roditeli a ima testament od tatko i koj vredi nad 5 milioni dolari. Jas sakam da i pomognam ama strav mi e da ne me nasamari. Zatoa te molam da mi dades sovet sto da pravam. Osven toa taa e mnogu ubava.... Da ne e nekoe perenje na pari pa da ne zaglavam. Navodno kaj niv imalo masakri, politicka kriza... Te molam pomogni mi....
Golema para e vo prasanje.....mi dava 15 procenti ako i najdam dobar univerzitet,smestuvanje i biznis....
Help me....
Ivan T.
Strumica.
-----------------
Иване, седи мирен, превара е.
он.нет