Добри апсолутно бесплатни програми

• Креатор на темата Креатор на темата Бач
  • Време на започнување Време на започнување
vasildb напиша:
Shareware е. Ама има crack.
А ги имаш прочитано правилата на форумов? Читни ги овде. Посебно прочитај го 5-тото (а и седмото е слично) правило кое гласи:
"Членот се согласува дека нема да нуди материјал кој е авторски заштитен или без дозвола на сопственикот на материјалот."
Еве го седмото:
"Членот се согласува дека нема да нуди линкови кои водат до страници на кои се нуди илегално симнување на софтвер, музика, филмови и други лиценцирани материјали, како и страни кои содржат вируси, тројанци и друг материјал кој може да наштети на "Кајгана" и членовите."
Јас немам ништо против кракот, ама ако види некој администратор, супер модератор или Princ, ке ти го тргне линкот.

Да потсетам дека темата не е за линкови кон страни кои нудат илегално симнување на софтвер, туку за претставување и препорачување на програми кои се бесплатни.

Ако сте задоволни од некое бесплатно програмче и би мислеле дека може да им користи и на другите, тогаш претставете го, опишете го барем во кратки црти и оставете линк за симнување.

za dobri besplatni programi i se so sakate odete na www.pctv.co.yu
tamo imate nogo programi i se bezplatni... kazetemi nekoj player so go pokazuva prevodot na filmot imam nekolko playeri, Redlight,BSplayer ,i eden drug.no nikoj ne pokazuva subtitell prevod.

YAZOO напиша:
Dali postoi program so koj moze da gledam nekoj mk kanal preku pc?
Не е оваа тема за барање програми, имаш посебна тема за тоа, повели. Иначе постои еден Online TV Player, ама е тријал верзија. Можеш да ги гледаш сите светски канали, а во Македонија само од А1 ги даваат вестите, друго ништо.

Едит, не видов, P.Overdrive има ставено:
P.Overdrive напиша:
DScaler - гледање телевизија.

Mnogu dobar dodatok za Firefok koj dodeka prebaruvate recime vo google vednas linkot kazuva informacii dali stranaa t.e. sajtot e ok dali se naogaat virusi itn poveke informacii na stranata www.siteadvisor.com dosta efikasno!!!

Добар аудио плеер

Foobar2000 е многу добар аудио плеер оддамна го користам, квалитетен звук вади. Напишан е од пољакот Петар Павловски, кој има работено врз Winamp3 на Nullsoft. Foobar има многу прост и исчистен интерфејс - без скинови и сувишни работи по него. Ги подржува скоро сите аудио формати вклључително и FLAC, за APE формат посебно плугин се инсталира.
Користи многу малку системски ресурси, 1.9 МB рам додека работи. Лиценца: Freeware. Може да го земете од http://www.foobar2000.org/

Се што ви треба на www.softarchive.net , само треба да се регистрираш и готово ,барај се шо ти душа сака ,со се кодови и кракови.

Еве едно програмче за организација на вашите CDиња со македонски превод. Мене ме служи па затоа и превод си направив.

Attachments

Kazet nekoja uba p2p programa

go simnav e mule, ama dodeka da pocne da downloadira, da osteris, i + poveke upload otkolku download mi pravi ako spustam nekoj film.
znaete kako moze da se iskluci uploadot.?

za pesni limewire e dosta dobra, no nekoi ne gi naoga.
i so poveke takvi programi sum probal , ama poveketo povekeupload pravat otkolku download ili baeri imaat , rekalmi i t tn gluposti so eden zbor.

daj pomognete.

BlAcK_MamBa напиша:
Kazet nekoja uba p2p programa

go simnav e mule, ama dodeka da pocne da downloadira, da osteris, i + poveke upload otkolku download mi pravi ako spustam nekoj film.
znaete kako moze da se iskluci uploadot.?

za pesni limewire e dosta dobra, no nekoi ne gi naoga.
i so poveke takvi programi sum probal , ama poveketo povekeupload pravat otkolku download ili baeri imaat , rekalmi i t tn gluposti so eden zbor.

daj pomognete.
Од емуле неможе да се исклучи уплоади многу бавно довнлоадира.
А би ти препорачал Azerus за довнлоад со торент. кликни тука за да си најдеш торенти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom