Добра Trance/ D&B/ Techno/ House/ Electro трака v.2.0

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Најнова соработка (штета и овие ако забегаат) ..

Офф - Вака иначе гласав на дјмаг :

- Даш Берлин
- Армин
- Али & Фила
- Алесо
- W&W
- Спешл гласот за 20 годишнината му го дадов на ПВД :cool:

На крај уште еден глас ми фалеше само за Нерво. Супер ми се близначките од даун андр, моќни сетови имаат, ''The way we see the world'' прераснува во химна, а и радио шоуто им е јако (од НГ навака постојано ги слушам). Ама утеха ми е дека без двоумица ќе напреднат на листата. Во топ30 гарант влегуваат - Ептен се барани и омилени, посебно кај хаус фановите. Има кој да ги гласа, не им се секирам толку .. ;)

Ендорфиниус насловот на песната е Jumper, одлична е

Мене оваа недела Тиесто ме закачи на deep house ;) да точно прочитавте. Последната емисија Club Life 331 му беше целосно посветена на овој стил, ви предлагам да ја преслушате

Какви летни транс хитови слушавме пред 2 години .. Уффф тој Мет

А ова е нешто поново

Bad ass trance crusader ! :cuc:

ОФФ - Во постот сакам да им честитам на Али и Фила за успешниот старт на ФСОЕ турата во чест нивната 300та радио емисија. Голем прогрес направија последниве година дена и сега комотно можам да кажам дека единствено АСОТ е пред нив. Веќе беа во Шарм ел Шејк и Мексико, а во сабота ќе настапат во Амстердам каде ќе има две сцени. Таа втората е посебно порки - Мет Буковски, Сајмон О'Шејн, Ахмед Ромел, Снајдер ..

Нешто од моите рејверски денови. Психоделичен транс од Пента. Русинов порано беше мајстор за креирање на темна мистериозна прогонувачка атмосфера, незнам последниве неколку години каква му е музиката, сум се оддалечил од сценава но одвреме навреме знам да си се потсетам.
Нумерата е од 2003та година и неговиот прв албум.

Penta - Lost In Space

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom