Добра Фејсбук апликација

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
413
Вака значи апликацијава ја најдов на Фејсбук и мислев дека е од оние детски глупости и апликации ама ептен ми направи ќеф тоа што го видов:)
Креативно нема што:)
Напомена:Ветувам дека не е од оние глупости да скокате од столче и да се плашите,и препорачувам кој има слушалки ако може со слушалки да го погледне;)
www.takethislollipop.com

Вака значи апликацијава ја најдов на Фејсбук и мислев дека е од оние детски глупости и апликации ама ептен ми направи ќеф тоа што го видов:)
Креативно нема што:)
Напомена:Ветувам дека не е од оние глупости да скокате од столче и да се плашите,и препорачувам кој има слушалки ако може со слушалки да го погледне;)
www.takethislollipop.com

хахаха, (y) прeеска сестра ми ја зезавме со ова! :D

Ти одговара со ников :D
Можеби и јас сум тој(y)
Никогаш не можеш да бидеш сигурен:)
Шала на страна ама ако нешто до сега сум гледал на тој фејсбук ове беше нешто од подобрите ствари;)

Доста креативна е апликацијава, треба малце да се покрене свеста на луѓето за тоа што податоци оставаат на интернет.

п.с. Типов тргна у Карпош, а ја у Велес сирота :pos:

и кај мене тргна у карпош хахаххаа јака апликација нема што :D

Вчера ми ја пратија апликацијата, претпоставував што е работава, денеска цел ден вадам параноични особи од памет по фејсбук. :D

Ми ја згреши населбата малце ама нема везе супер апликација, фала богу нешто добро во последно време.

Хахахаха јако е. Професионално е изработено у секој случај.

Па и рандом другарче избира и пишува. ..... is next.

ауууууууу лошо лошоо... :D

Затоа клуч на сите приватни податоци и избегнувајте да гледа кој стигне што стигне...

Многу малку ја имаат сфатено сериозно злоупотребата на лични податоци на интернет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom