Добра апликација за трчање?

• Креатор на темата Креатор на темата Мезнаеш
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
27 април 2011
Мислења
2.320
Поени од реакции
3.178
Локација
Скопје
Епа како што гласи насловот на темата ....дај предложете некоја добра апликација за трчање што мери километри поминати , време итн.
Фала однапред (y)

SportyPal pro...имаш сфашта таму...али мора да имаш GPS на мобилниот...и мери се..километри,просечна брзина,висина,потрошени калории итн итн...и имаш за трчање,возење велосипед,кола,одење,јавање и што уште не..доста работи има

Порано користев Sportypal, сега Runkeeper. Ти ја препорачувам со сето срце.
По долго користење на Sportypal, го заменив со овој... Мене ми е далеку подобар! Ем социјалниот момент е добар, си додаваш френдови, се натпреваруваш со број на вежби, можеш фотки да правиш за време на вежбањето, да тагираш пријатели што трчале со тебе, да пишеш некој коментар за тоа како поминало вежбање... Во принцип, вака требаше да се развива и Sportypal, aма изгледа патат од добро познатата македонска мрзливост :))

MiCoach е исто така одличен, но најкорисен е ако сакаш да следиш одреден тренинг план. За секојдневни заебанции, подобро не. Социјалниот момент му е лош (шерување и сите други работи што ги набројав погоре).

Порано користев Sportypal, сега Runkeeper. Ти ја препорачувам со сето срце.
По долго користење на Sportypal, го заменив со овој... Мене ми е далеку подобар! Ем социјалниот момент е добар, си додаваш френдови, се натпреваруваш со број на вежби, можеш фотки да правиш за време на вежбањето, да тагираш пријатели што трчале со тебе, да пишеш некој коментар за тоа како поминало вежбање... Во принцип, вака требаше да се развива и Sportypal, aма изгледа патат од добро познатата македонска мрзливост :))

MiCoach е исто така одличен, но најкорисен е ако сакаш да следиш одреден тренинг план. За секојдневни заебанции, подобро не. Социјалниот момент му е лош (шерување и сите други работи што ги набројав погоре).
Исто јас ја користев Sportypal до пред некое време али прекина да ми прави мерак затоа се распрашувам вака...досега што ја прочачкав Runkeeper добро изгледа (y)

Епа како што гласи насловот на темата ....дај предложете некоја добра апликација за трчање што мери километри поминати , време итн.
Фала однапред (y)
Симни си ја ENDOMONDO апликацијава е топ, имаш од скијање до боди-билдинг. А кога сме кај тршчањето јас ја користам има километри, средна брзина на трчање и ако сакаш има и мапа и ти кажува линија каде се си трчал преку google map.

Sportypal се заглавени во времето. Таа од Адидас ја користев јас и Ранкипер додека не ми се јавија проблеми со здравјето ама ај уште месецов ќе се издржи и после ќе ги прегорам :D

Ја идам со пулсметар и вежбам во зони, незнам како би изгледало тоа со апликација за мобилен? :confused:

Дали сите апликации бараат интернет конекција за да можат да функционираат? И доколку да, дали постои апликација што не бара? :))

Дали сите апликации бараат интернет конекција за да можат да функционираат? И доколку да, дали постои апликација што не бара? :))
За да те следат по GPS - не бараат. GPS е систем за глобално позиционирање, бесплатен и не е потребен интернет за да функционира.
Така да, во суштина сите апликации за следење на вежбите можеш да ги користиш без интернет.

Има некој друг проблеми со GPSот на RunKeeper? Веќе недела дена не може да ме лоцира, а без тоа никако не ми покажува поминати километри и слични работи.

Endomondo, бесплатен, солиден. Има и Про верзија, со некоја опција плус.

nike+ running ја користим доста добра е :)

Има некој друг проблеми со GPSот на RunKeeper? Веќе недела дена не може да ме лоцира, а без тоа никако не ми покажува поминати километри и слични работи.

Zima li pari preki GPS to ako ja koristis?
--- надополнето: 31 јули 2013 во 10:53 ---
Ekipo da ve prasam kade moze da se kupi nez kako se vikashe kako lepenka na rakata se stava i na nego mobilniot se staava kako futrola e za mobilniot i set trca ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom