Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Исто јас ја користев Sportypal до пред некое време али прекина да ми прави мерак затоа се распрашувам вака...досега што ја прочачкав Runkeeper добро изгледаПорано користев Sportypal, сега Runkeeper. Ти ја препорачувам со сето срце.
По долго користење на Sportypal, го заменив со овој... Мене ми е далеку подобар! Ем социјалниот момент е добар, си додаваш френдови, се натпреваруваш со број на вежби, можеш фотки да правиш за време на вежбањето, да тагираш пријатели што трчале со тебе, да пишеш некој коментар за тоа како поминало вежбање... Во принцип, вака требаше да се развива и Sportypal, aма изгледа патат од добро познатата македонска мрзливост)
MiCoach е исто така одличен, но најкорисен е ако сакаш да следиш одреден тренинг план. За секојдневни заебанции, подобро не. Социјалниот момент му е лош (шерување и сите други работи што ги набројав погоре).
Симни си ја ENDOMONDO апликацијава е топ, имаш од скијање до боди-билдинг. А кога сме кај тршчањето јас ја користам има километри, средна брзина на трчање и ако сакаш има и мапа и ти кажува линија каде се си трчал преку google map.Епа како што гласи насловот на темата ....дај предложете некоја добра апликација за трчање што мери километри поминати , време итн.
Фала однапред![]()
За да те следат по GPS - не бараат. GPS е систем за глобално позиционирање, бесплатен и не е потребен интернет за да функционира.Дали сите апликации бараат интернет конекција за да можат да функционираат? И доколку да, дали постои апликација што не бара?)
Има некој друг проблеми со GPSот на RunKeeper? Веќе недела дена не може да ме лоцира, а без тоа никако не ми покажува поминати километри и слични работи.