Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
spodeli mislenja i tiketi shto gi igrash pochesto, te pratam so rakometive , vchera samo barsa - me zaeba, denes gi dae metalurg - i vardar t2 +, za 50fche 3000 mi noseshe, te bivaПрегледај го приврзокот 131031
Уште ова ливче ако не влезеше и стварно ќе немаше смисла,на вакво коло да не фатиш некој банка,ептен ми е криво шо речиси 80 и кусур % од ракометите викендот ги погодив,а и фудбалите горе долу излегоа реално,јас дудукот се пикнав во глупости(жени ракомет,Металург на голови плус ќе го играм,а Келн ми еба пиперот,за 30К)...
Добро е шо не играм одамна на поголеми суми од некоја стотка на ливче,како ќе ме ебеше Вардар леле,леле,пресигурен бев дека ќе тепаат,арно си ја пишав на Т2+,и чиста среќа шо Колдинг ја олабави одбраната,иначе ако играа ракомет како шо си знаат А ЛА ЧЕРВАР STYLEнемаше ни на Т2 да влези....
Вака така,2К сум ќар во викендот,не е лошо,не е лошо,можеше и подобро,ама можеше и сов раце...
Добро е....
Наредна недела посериозно,без глупирања,и без импровизации..![]()
Абе јас сум таков пишман аџија шо сто пати ќе го преправам тикетот,ме побудалеа со овие игриве,Т1+,хендикеп прво,тотали,2ка и минус цела..spodeli mislenja i tiketi shto gi igrash pochesto, te pratam so rakometive , vchera samo barsa - me zaeba, denes gi dae metalurg - i vardar t2 +, za 50fche 3000 mi noseshe, te biva)
dzabe kje ti solam pamet tuka za predomisluvanje koga i jas istoto go praamАбе јас сум таков пишман аџија шо сто пати ќе го преправам тикетот,ме побудалеа со овие игриве,Т1+,хендикеп прво,тотали,2ка и минус цела..
И 300 ротации ќе напрам и ќе си еби мајката и ливче и се,денес можев комотно да зеам добра пара,како шо си планирав да стегнам 500 ки на Металург хен 2,Вардар Т2=,Мотор Т2-,Вардар фудбалот,Сарајево и ФК Копенхаген,сигурно имаше над 10 коеф..
Ама кога сум шутрак и наместо да си зеам чисти 5К,јас се глупрам и уплаќам само 300(многу ми се 500),ај шо стегнав 300,туку и наместо хен 2 Металург го играм т2+,
и после трчам со останатите 200 да се вадам,логика у курац
...
Затоа и не фаќам во грото од случаите,не ми иди умот никако,мора сто пати да променам ливче...![]()
Фала што даде доказ дека си машко. Каде бе женско со ваков ноктСакав и Малме 1х, ама и вака не е лошоПрегледај го приврзокот 131324
хахаха немој вакви коментари во 100 сатот, стомак ке ме фати од смеа нема да спијамФала што даде доказ дека си машко. Каде бе женско со ваков нокт![]()