Добивка

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
99445805.jpg

Играм 3-4 утакмици по 1.30, нерешено кошарка/ракомет ми завршува. Во бет сити дознав дека продолженијата се рачунаат како регуларен дел во НХЛ и руската КХЛ лига.

imag0488hl.jpg

imag0490q.jpg

Денес имав некое претчуство дека ќе биде лош ден, па затоа неќев многу да се залитувам но сепак пишав едно тикетче кое со мака излезе...
111dh.png

* на 500 - 2560
и секако Баерн т1 1+ пп беше премногу сладок коеф да се испушти па го имав и тоа на 1000 но го фатив на 1.9 коеф.
*незнам кој беше но да сакам да му се заблагодарам на членот кој го потернцира овој тип :)

пс. утре по парите рано одете гледам многу народ тријат пари од Баерн денеска :LOL:

едит: и фатено Баерн следен гол (на полувреме) на 2 коеф. (на 500 ден)
Се на се пак добар ден иако моето претчуство беше лошо сепак сум задоволен
надевам се дека и утре 3ти ден по ред пак ќе се читнеме на оваа тема :)

Денес имав некое претчуство дека ќе биде лош ден, па затоа неќев многу да се залитувам но сепак пишав едно тикетче кое со мака излезе...
111dh.png

* на 500 - 2560
и секако Баерн т1 1+ пп беше премногу сладок коеф да се испушти па го имав и тоа на 1000 но го фатив на 1.9 коеф.
*незнам кој беше но да сакам да му се заблагодарам на членот кој го потернцира овој тип :)

пс. утре по парите рано одете гледам многу народ тријат пари од Баерн денеска :LOL:

едит: и фатено Баерн следен гол (на полувреме) на 2 коеф. (на 500 ден)
Се на се пак добар ден иако моето претчуство беше лошо сепак сум задоволен
надевам се дека и утре 3ти ден по ред пак ќе се читнеме на оваа тема :)

Јас мислам бев :D :P

Мојот тикет... Првиот во табелата...
ru31mp.jpg

Вториот е гг прво... Штета ги преценив Барса :)

По подолга пауза добитен, колку толку ќе се спасиш.
Bayern-Barcelona 1-1&3+ @5.60
B.Dortmund-Real M. GG pol. @3.80
x30=638:D
Не ми е уплатено со членска а телефонот ми е пола мегапиксел, така да еве кодот дека не лажам : 57D7ZV6B во спортлајф

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom