Добивка

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Фостерас-ПАС Јанина 2
Вимблдон-Порт Вејл ГГ&3+
Плабенек-Лил 2
Малага-Барса 2
Нигер-Конго X
Флуминензе-Олариа 1
Валеренга-Ставангер (хокеј, Норвешка) +5,5

68,73 коефициент
Овие ќе ги пуштам на 120 че, па што биде нека биде:)
Ај да се самоцитирам од темата, Тип на денот. Ако му помогнав на некој, мило ми е. На себе секако си помогнав :)

Ај да се самоцитирам од темата, Тип на денот. Ако му помогнав на некој, мило ми е. На себе секако си помогнав :)

Па и утре,задутре да пуштиш некое такво,не ќе биде лошо :)

Едно вакво и за деновиве да му збуцаме една црвена со 4 цифри и доста е за месецов :P

Фала за советот сепак не уплаќам во спортлајф оти забегани вработени имаат :) јас сакам да ми уплати и тоа е тоа а не да ми коментира дали била сигурна, зошто сум ја играл така и сл. Инаку таму Гианина беше 2.15 а во Моцарт само 2 ама ако.
Мене од чисто што ме нервира што некои коефициенти им се толку идиотски не уплаќам ни на повисоки во Моцарт. Пример за ебење во здрав мозок со коефициентите за Плабенек - Лил ГГ 1.87 ГГ3+ 1.97 за тој еден гол што е многу веројатно да не падне како кај Јуве - Лацио 1:1 да ризикуваш со 0.10 повиок коефициент? Мајмун да остават ќе смисли подобар коефициент.

Од друга страна, во Спортлајф, Плабенек - Лил ГГ 1.90, ГГ3+ 2.30

Па и утре,задутре да пуштиш некое такво,не ќе биде лошо :)
Едно вакво и за деновиве да му збуцаме една црвена со 4 цифри и доста е за месецов :P
Ќе пробаме да склопиме нешто. Што е до мене, јас сакам сите што играат да им фаќаат редовно и аир да не видат кладилниците:).

Ќе пробаме да склопиме нешто. Што е до мене, јас сакам сите што играат да им фаќаат редовно и аир да не видат кладилниците:).

На сите тоа ни е желбата што повеќе пари кај нас што помалце кај кладилниците ;)

Мене од чисто што ме нервира што некои коефициенти им се толку идиотски не уплаќам ни на повисоки во Моцарт. Пример за ебење во здрав мозок со коефициентите за Плабенек - Лил ГГ 1.87 ГГ3+ 1.97 за тој еден гол што е многу веројатно да не падне како кај Јуве - Лацио 1:1 да ризикуваш со 0.10 повиок коефициент? Мајмун да остават ќе смисли подобар коефициент.

Од друга страна, во Спортлајф, Плабенек - Лил ГГ 1.90, ГГ3+ 2.30

Ретко играм на голови немам приметено сепак еве за во иднина ќе знам..
А инаку моцарт имаат доста често подобри коефициенти за чисти обични типови (1,X,2) од другите.

Бет сити се најдобри кога играм Х на големи уплати како резерва....

На пример, ако играм двојка со 2.30 коефициент на да кажеме 10 000 уплата, само кај нив Х е околу 3.60 кога бранам утакмица....
Кај другиве, највисоко што иде е 3.20...

Бет сити се најдобри кога играм Х на големи уплати како резерва....

На пример, ако играм двојка со 2.30 коефициент на да кажеме 10 000 уплата, само кај нив Х е околу 3.60 кога бранам утакмица....
Кај другиве, највисоко што иде е 3.20...

исто и за дупли шанси за бранење и за обично играње имаат одлични коефициенти..

twiiit.jpg

A gde je pecat ? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom