Добивка

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Дечково или има мадина до колена или пак еден куп пари па си игра со нив. Секоја чест инаку али јас на овај тикет од 1000ка повеќе никогаш ни би ставил
Zima mnogu zatoa si igra vaka a i mnogu gubi. Od ovie 120.000 pola ke im gi vrati pak na obl. Na ova max 100 den kakva 1000-ka. :D

Zima mnogu zatoa si igra vaka a i mnogu gubi. Od ovie 120.000 pola ke im gi vrati pak na obl. Na ova max 100 den kakva 1000-ka. :D
Лани имав 4 утакмици посигурни и праеја 21 коеф (јапонска лига беа 3те последно коло), е тогаш имав зачпарано 40тина илјадарки од спортска и си играв строго на прогресија на 2-3 коеф и имав за ризик пари па закачив на 21коеф 1000ка, али пак со мака ги оставав на толкав коеф али ко фатив со кеф одев да ги земам. А за олку пари да ставам на вакво ливче не иди во предвид, до 3 коеф да а за олку :unsure:

Лани имав 4 утакмици посигурни и праеја 21 коеф (јапонска лига беа 3те последно коло), е тогаш имав зачпарано 40тина илјадарки од спортска и си играв строго на прогресија на 2-3 коеф и имав за ризик пари па закачив на 21коеф 1000ка, али пак со мака ги оставав на толкав коеф али ко фатив со кеф одев да ги земам. А за олку пари да ставам на вакво ливче не иди во предвид, до 3 коеф да а за олку :unsure:
3 коеф ама на некоја голема екипа кога игра дома, а не на овие Сарагоса, Џенова што не знаат кај тераат и овие од Норвешка, Шведска.
Инаку ова го видов на фб на една страна ја имаше ставено како предлог, ама те кој да ги брка цела сезона заедно со Реал имаат прелази и 7+ :D
11.jpg

imag0347nx.jpg

imag0348q.jpg

imag0350v.jpg

Излезе јагнето.....:)

Едново ти е згужвано ради Тотенхем? :D

Он топик, по мизерната сабота вчера добитен (а се надевам и денес).

XqsRbN3.jpg
Да не беше Бејл ќе одеше пола јагне,појма немаа,веќе го прежалив ливчето и распуца:D
П.С.
Добар листич...(y)

^^:pos: аман бе нели знаете дека фудбал се игра до 90 мин изгледа оваа ја зокружил кога завршило прво пол. :D

^
0-1 гол прво поулвреме му се типовите :)
0-1 g PP пишува :)

^
0-1 гол прво поулвреме му се типовите :)
0-1 g PP пишува :)
Мислам дека муабетот му е за Леикосес (ливчето на членот над мене), пошо до 90-та мин беше 0-1 па ја заокружил човекот мислејќи дека победил.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom