Добивате 10 милиони евра, како ќе ги потрошите?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Да имам 10 милиони евра хмм
Би си купила куќа, еден стан и кола
Затоа другите пари би ги вложила во нешто од што можат да искочат поголема сума

Ке купам куќа на море,chrysler и еден тенк да го возам за до школо.Со остатокот ке уживам и ќе патувам.

DOBIVAM 10 MILIONI EVRA 8 gi stavam u banka i ziveam od kamati so tie dva miliona kupuvam kuka so bazen kupuvam hummer pravam labaratorija za proizvodstvo na amfetamin i ekstazi za moja upotreba nosam 10 kila kokain od columbija sto nasto cist i se drugo trosam na provod i zeni za nekoe vreme stigam kaj amy winehouse.I posle nekoj ke mi rece parite ne bile otepuvacka hahaha
лудило брате и пред две години сум бил визионер ама од денешна перспектива да речеме кога би добил 10 милиони евра 5 ги реинвестирам од тоа што ке го заработувам пола за мене пола за донации,3 ставам у банка,место кука со базен правам имот на кој ке си одгледувам здрава храна,мислам нема да ја одгледувам има метод да само ја насадам првата година и после нема мн работа и таа работа е сведена на уживање само лаганица,лабораторијата за амфетамин ке кошта колку и едно кило од Албанците така да останува у игра ипак квалитетно уживање пред се,10те кила бело не ги носам од колумбија нив ке ги зеам од Албанците малце и на нив промет да им се напраи,хамерот нормално останува у игра ако више возам кола да возам кола не играчки,е сеа више ми пројде меракот да бидам напраен бомба 24/7 се губи убавината така да нема да се дрогирам нонстоп и нема да отидам кај ејми што знам ваљда сум се опаметил малце хаха

Чувај 1000 евра пошто ќе те банираат, па ќе даеш 1000че за покана :)
засо да ме банираат бе брат ако е за ова со АЛБАНЦИТЕ хахахаха што знам бе брат не ми е со намера да навредам некаго со тоа што ке го кажам како што и самите си се кажуваат sqiptar стварта е у навика АЛБАНЕЦ не сум го употребил што знам више од 100 пати и тоа коа сум бил у гостивар у тетово или у гази бејби пошо знаеш мил ми е животот хахах

за 10 милиони еура сите политичари у ПМ.:rolleyes:

Одма 4-5 милиони трошам на изградба на некој ранч близу некоја планина и што подалеку од градскиот метеж (луѓето), ранч со голема куќа/базен/езерце плус приватна шума со патеки за јавање на коњи.. мини зоолошка, еден џип и една спортска кола. Останатите 3-4 милиони ги инвестирам во винарија и лозови насади колку да имам константен прилив од нешто а останатите 2-3 милиона ги ставам на сметка за секој случај.. ова ми е доволно да уживам со семејството на раат до крај на живот :D

Би ги инвестирал во недвижнини и би си направил кукичка на некоја планина, така малку повисоко од цивилизацијата.

10 милиони евра ubava suma da gi imam prvo bi si kupil stan ili kuka drugo edno bmw e30 ili e46 vtoro bi se oblekol znaci bi si kupil ubava obleka bi otisol na odmor kako sekoj mlad covek sto saka da odi a jas nikogas ne sum mozel da otidam na odmor bi prosetal do majami i california drugo bi go investiral vo fabrika znaci da ima rabota za mladite a toa sto ke ostane ke bide za eden skromen zivot

10 милиони евра ubava suma da gi imam prvo bi si kupil stan ili kuka drugo edno bmw e30 ili e46 vtoro bi se oblekol znaci bi si kupil ubava obleka bi otisol na odmor kako sekoj mlad covek sto saka da odi a jas nikogas ne sum mozel da otidam na odmor bi prosetal do majami i california drugo bi go investiral vo fabrika znaci da ima rabota za mladite a toa sto ke ostane ke bide za eden skromen zivot

Јас на твое место прво би си купил прирачник за пишување на социјални мрежи, и јавни форуми :D

hmmmm 10 милиони.
Па ке си купам некој огромен плац прво 1000x1000m2(1ха) некаде на убаво место ,еве у близина кај мене кај марков манастир покрај река ,ке дигнам огромна ограда 4-5м висока ,ке си направам вилиште некое со сите нишани,2-3 шарпланинци,коњ расен,2-3 кози ,2-3 крави , мисирки ,некое свинченце ,2-3 коли (С-класа мече, Џип toyota sequoia или мерцедес џ-вагон , и некое спортско количе), 2 ATV ,. Ете го еден милион

Второ недвижнини: станови ,деловен простор,некоја земјоделска оранжерија и сл. кој би ми носеле приход. ова окулу 5милиони

Трето би изградил голема бесплатна болница за животни со ургентен центар нешто налик на ASPCA во америка,која би се самоодржавала по неколку години. два милиони

За 100-200 илјади би си купил место у парламент онака од мерак да станувам и да си кажувам што идиотизми се прават у државава со надеж дека ке се опраат нашиве пол.
За остатокот нешто во акции нешто во инвестирања нешо заложени и така

и сеа коа се освестив со 200ден у џеб ви викам добра ноќ:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom