Добивате 10 милиони евра, како ќе ги потрошите?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Ја ќе ја купам Кајгана форум и ќе ги банирам сите што ми дадоа црвенко или кои не се слагаа со моите постови.
Ако остане нешто ќе му клам плин на југото

Не се слагам со твојот пост бидејќи се обраќаш на Кајгана форум во женско лице !

Инаку добра идеа (за Југото)

Не се слагам со твојот пост бидејќи се обраќаш на Кајгана форум во женско лице !

Инаку добра идеа (за Југото)
Па во Македонскиот јазик е ТАА КАЈГАНА а не ТОЈ КАЈГАНА.
Јас сум хетеросексуално момче и женскиот род го љубам (горе долу) така да тоа е комплимент.

Па во Македонскиот јазик е ТАА КАЈГАНА а не ТОЈ КАЈГАНА.
Јас сум хетеросексуално момче и женскиот род го љубам (горе долу) така да тоа е комплимент.
Како го кажа ова и ти незнаеш ! :pos2:

ќе си купам мотор и тоа кинески а останатите пари ке ги потрошам на поправки

Ќе купам некоја стара руска нуклеарка и ќе отидам во грција на "одмор".

4-ри му давам на брат ми, 4-ри ке дадам за оние без дом. И осталото со пуна душа ке го инвестирам негде.. и ќе уживам на некој мој приватен остров, ако е могуче. :)

Убава куќа, убава куќа и добар бизнис...

Не не, прво убава жена. Топ. После, куќа со дворче и најважно со базен и на крај нешто бизнис, колку да не пресушат парите.:helou:

ќе отидам во првата биртија и ке и ги залепам на најмрсната пеачка

Абе бизнис ќе отворам ќе си направам своја империја. После на Хју Хефнер ќе му ја откупам целата плејбој империја и ќе си денсам со женските. ХАХАХ да даде господ

1. Ќе си направам еден кревет од 20 квадрати со банкноти од по 1000 евра и ќе биде висок околу половина метро, а после тоа одам во чаршија и им ги давам останатите на првите питачи шо че ги вида!!! Може така нели?

Абе се зезам... одма одам во САД и купувам палата некоа со робот слуга во неа :D

Абе шефе, незнам колку си информиран, ама бакноти од по 1000 евра сеуште нема...
Абе он ќе биде милионер тогаш специјално за него ќе се преват и ос неговата фаца. Затоа он така сака

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom