Добитници на лотарија за САД

• Креатор на темата Креатор на темата noname7
  • Време на започнување Време на започнување
Повели http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/
Не сум слушнал дека имаат слично како лотаријава за зелена карта, ама имаат убрзан процес за имиграција за квалификувани работници. Разгледај по линкот што ти го оставив.

Повели http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/
Не сум слушнал дека имаат слично како лотаријава за зелена карта, ама имаат убрзан процес за имиграција за квалификувани работници. Разгледај по линкот што ти го оставив.
i kako so ovoa na linkov,malku e poslozeno

i kako so ovoa na linkov,malku e poslozeno

Canada nema lotarija kako sto ima za USA. Vo Canada se aplicirana na ime na strukata sto aplikantot ja ima, stazot vo taa struka I poznavanje Angliski I Francuski jazik. Sistemot e poen sistem I nema nikakva sreka faktor kako sto e so lotarijata za USA

Некој што е избран за зелена карта за 2015 за Америка да прашам во врска со документите и сл.?

Дали некој има искуство со презакажување на терминот за интервју, на пример од јануари да се пресаказе за април.

Canada nema lotarija kako sto ima za USA. Vo Canada se aplicirana na ime na strukata sto aplikantot ja ima, stazot vo taa struka I poznavanje Angliski I Francuski jazik. Sistemot e poen sistem I nema nikakva sreka faktor kako sto e so lotarijata za USA
ima promeni od 01.01.2015
sega povekje nalikuva na lotarija

Пријател мој го напишал името средно име на татко му мислел дека треба, дали ќе му прават проблеми сега пример ако биде извлечен ?

Од тоа дали ги исполнуваш условите за учествување на лотаријата.

ima promeni od 01.01.2015
sega povekje nalikuva na lotarija
ај прати линк да се види што има промени и каде би можело да се избира струка за работа поточно во металургијата за работа со дигалки тоа ми е мене струка

Nie konkretno ne stignavme da pratime dokumenti da stignat do 31.12.2014.pa sea od nova godina vlagame vo pool za izvlekuvanje.do nova godina bese.ispolnuvas uslovi spored listata na profesii,prakjas dokumenti i mora da ti kbrabotat aplikacijata.od nova godina e:online popolnuvas dokumenti i vlagas vo pool na kandidati i cekas inivitation da ti pratat za da ispratis dokumenti.znaci lotarija na nekoj nacin

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom