Добитници на лотарија за САД

• Креатор на темата Креатор на темата noname7
  • Време на започнување Време на започнување
Zdravo,

Izvlecena sum za DV 2024, sakam da prasam bidejki ziveam so decko mi, no ne sme vencani, dali e pametno da se vencame pred podnesuvanje na DS-260 i dali da gi promenam site dokumenti kako pasos, licna karta, itd i vo aplikacijata da gi navedam novite podatoci (novoto prezime)? Slusnav deka nekolku devojki imale problem so ova kade sto KCC im vratile deka dokumentacijata ne e verificirana...

Dali moze nekoj sto imal iskustvo da pise ili da me iskontaktira, vi blagodaram mnogu!
Link dali moze od stranata fala

Zdravo,

Izvlecena sum za DV 2024, sakam da prasam bidejki ziveam so decko mi, no ne sme vencani, dali e pametno da se vencame pred podnesuvanje na DS-260 i dali da gi promenam site dokumenti kako pasos, licna karta, itd i vo aplikacijata da gi navedam novite podatoci (novoto prezime)? Slusnav deka nekolku devojki imale problem so ova kade sto KCC im vratile deka dokumentacijata ne e verificirana...

Dali moze nekoj sto imal iskustvo da pise ili da me iskontaktira, vi blagodaram mnogu!

Со среќа , по кој пат аплицирање бевте извлечени?
Ви посакувам да го остварите вашиот амерички сон, сѐ најдобро!
[/QUOTE]

Zdravo
Me interesira koja e procedurata za isprakjanje dokumenti od kako si izvlechen na lotarijata
Potochno vo vrska so DS 260 kade treba da ja ispratam ili dali treba da chekam email?

И оваа година веста за HAS NOT BEEN SELECTED ја дочекавме како и последните „20“ со верување дека гром во коприва не удира :D

Честитки на сите избрани, што побрзо заминување и успех во понатамошниот амерички живот :)

И оваа година веста за HAS NOT BEEN SELECTED ја дочекавме како и последните „20“ со верување дека гром во коприва не удира :D

Честитки на сите избрани, што побрзо заминување и успех во понатамошниот амерички живот :)
20 години играш лотарија ?

Здраво друштво.
Добитник сум на Green card. Сега треба да ја започнам процедурата за пополнување на ds260 и да закажам интевју. Ве молам препорачајте ми агенција или некој што ги средува тие работи.
Поздтав

ова лотаријава ви е нешто како лото каде што некоја секси женска вади топчиња со имиња?

Ако не оваа , може следната година ќе биде , ни останува само да се надеваме , тоа е и кај мене HAS NOT BEEN SELECTED .
Автоматски споено мислење:

Здраво друштво.
Добитник сум на Green card. Сега треба да ја започнам процедурата за пополнување на ds260 и да закажам интевју. Ве молам препорачајте ми агенција или некој што ги средува тие работи.
Поздтав
После колку пати аплицирање беше извлечена?
Инаку со среќа и се најубаво понатаму.

Ако не оваа , може следната година ќе биде , ни останува само да се надеваме , тоа е и кај мене HAS NOT BEEN SELECTED .
Автоматски споено мислење:

После колку пати аплицирање беше извлечена?
Инаку со среќа и се најубаво понатаму.
На трет пат ме извлекоа

На трет пат ме извлекоа
Ми даде мотивација да аплицирам и оваа година пак , само надеж да се има.
Овде може да прочиташ информации од ланската година добитници како и што треба.
Мислам дека прво се пополнува ds-260 , потоа на меил те известуваат и во зависност од кој ти е case number ти закажуваат интервју , кои почнуваат од 1 октомври, па на меил ке те известат кога ти е интервјуто и треба да го закажеш според дадени инструкции се е објаснето,, и кои документи треба да ги спремиш и не треба да се постари од 6 месеци.
Најдобро логирај се на српскиот форум таму детално пишуваат сѐ.
А доколку мислиш дека ти е посигурно со агенција можеш во било која агенција , но истото го прават што можеш и сама да го направиш.
Ако имаш сопруг и него ќе го внесеш во ds-260 , ако ти е дечко тогаш подобро уште сега регистрирајте се смени си ги документите со новото презиме па пополни ds-260 со новиот статус отколку потоа да бараш да ти го отклучат па да внесуваш негови податоци.
Многу среќа ти посакувам се надевам ќе го оствариш твојот/вашиот амерички сон.

Последно уредено:
zdravo lugje dali e mozno da se prezakazi intervju za dva meseci pokasno?

zdravo lugje dali e mozno da se prezakazi intervju za dva meseci pokasno?
Може, ама е доста ризично. Односно никој не ти гарантира дека кога ќе отидеш на одложеното интервју ќе има визи, затоа е најдобро што е можно побрзо да се оди на интервјуто и да се минимизира ризикот.

Abe rikna Amerikata - Graganska vojna i inflacija ke ima naskoro- kaj ste se spoterale neznam ? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom