Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Предлог smokey за некој што нема досега пробано smokey? Да не е прескапо да не треба да го фрлам![]()

Не пијам виски, повеќе сакам коњак и вино. Но, пробав пред некое време Islay smoky некое и одма после земав почетничко Laphroaig oak select.Прегледај го приврзокот 466604
Прегледај го приврзокот 466607
Ако сакаш smokey ова е најдоброто!
Автоматски споено мислење:
BAV-Institut — Smoke flavors soon to be banned – what consumers should know https://share.google/X9qmWGuaYfnFQ6vG4
Тоа ти е почетничка грешка и е сосема нормално да размискуваш така. И јас така мислев се додека не купив Bowmore кое е исто од ислај со многу хајп и реклама, али според мене излезе обична течност за бришење прозорци.Не пијам виски, повеќе сакам коњак и вино. Но, пробав пред некое време Islay smoky некое и одма после земав почетничко Laphroaig oak select.
Мислам дека сега ќе почнам и виски да пијам. Строго Islay, пошто се сите smoky.
Сум пробувал многу брендови, на млади години па и немаше многу нешто да се проба. Пред едно 40 години кога начекав еден Ирачки фришоп, пола од друштвото го замолив за да купат за мене(беше дозволено само по една флаша по човек). White horsе од сите ми беше нај океј. Ама ќе да е поради годините, не само квалитетот на пијалокотТоа ти е почетничка грешка и е сосема нормално да размискуваш така. И јас така мислев се додека не купив Bowmore кое е исто од ислај со многу хајп и реклама, али според мене излезе обична течност за бришење прозорци.
ЕУ ќе ги забрани smokey аромите во скоро време поради канцерогеност, така да на крај излегува дека best buy е ориџинал (ова во МК тешко) Тич'рс или Балантајнс.

Се е до вкус за ова, пробав прво smokey Laphroaig (ако не рачунаме JW Black кое има smokey виски во тој бленд) и вкусот ми се свиде навистина, ама реално е тешко на стомак од 1 чаша повеќе не можам да испијам. Затоа лично за употреба си земам Speyside благи вискиња, или па бурбони, и барем за мене има дефинитивно и од non peated вискиња кои се добри и богати на вкус.Тоа ти е почетничка грешка и е сосема нормално да размискуваш така. И јас така мислев се додека не купив Bowmore кое е исто од ислај со многу хајп и реклама, али според мене излезе обична течност за бришење прозорци.
ЕУ ќе ги забрани smokey аромите во скоро време поради канцерогеност, така да на крај излегува дека best buy е ориџинал (ова во МК тешко) Тич'рс или Балантајнс.