do 3 i 30 doma sto mislam deka e dovolno no ponekogas se slucuva vecerta da e mn interesna i ke sakas da ostanes barem pola saat poise i nemozes zasto pocnuvaat da ti zvonat kaj si? kaj si? i ako ne daj boze zakasnis naredniot den ti prefrluvaat gluposti nisto ne menja pola saat ne znam zasto tolkava panika ??
Јас немам ограничено време кога да се врќам дома. Преку лето во Кр.Паланка знаеме со дручтво до рани утински саати да седиме 5-6, преку зиме многу е ладно нема кај да се иде до кај 2-3 седиме, а сега кога сум у СК некако пострашно ми е не седам до многу касно до кај 2 и тоа е!
Кога излегувам во град се и браќа ми или само еден од нив, така што мајка ми ме пушта со нив и до сабајле, тоа не е битно... Да сум сама во град, мислам со друштво, сама ќе си дојдам дома покасно... Тука сум си и одговорна и мислам на мајка ми да не ме мисли или ќе и пишам порака кога ќе се вратам, а пак и да седам многу и не е интересно...
Што значи.. Неограничено (ФАЛААА БОГУУУУУУУУУУУУ)!!!!
Не се фурајте бе луѓе ја до вчера шо се вика требаше у 1-2 дома да бидам или ќе видев излез свети никат.Не не лажете нас и самите себеси.
Тие шо сте под 18 не очекувајте излез после 2-3 сем ако не е нешо роденден или факат јака журка ,иначе ако идете у маало или у кафиќ со муваторот/мувачицата има да си се нацртате дома.
Иначе ја иам излез до 9... млекцето кајмак ако фати шо прајме ??
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.