До колку саат навечер имате излез?

• Креатор на темата Креатор на темата MaLe4kA
  • Време на започнување Време на започнување
да бе...јас искачам и не се враќам ....statusQuO нема промени :D

P.S. еднаш останав до 5 саат а утре бев у школо прва смена....празна ми беше батеријата на телефонот па бев недостапен...дома кога дојдов, директно во кревет....

интересното е утре...станувам од кревет и слушам татко ми некој чуден муабет праи на телефон...и и вика на мајка ми “1200 денари е цела брава... абе поефтино е да му го земеме клучот од дома
:pos2::pos2::pos2::pos2:
:zver: и мене ми се има десено истово , само што моите се зафркаваа :)

Скитарам од мал, дома се навикнати да не ме гледаат - раат им е, така да тоа е тоа, арно ама последниве денови ради испитиве и џоа учење изигравам нешо примерен и демек совесен, па малце чудно им е и знам дека едвај чекаат да завршам со се, па да се гонам на едно 2-3 месеци од дома, празник ќе им биде :pos:

Јас обично кога останувам цела ноќ...одам директно школо..таму покрај тоа што си спијам..нема да правам изостаноци...

dokaj 3 najksano da se vratam a koa bez izborive so plakatiranja do sabajle:vozbud:

Do sea mi nemaat receno nisto ali i ja ne preteruvam sedam najkasno do 7 za da gi fatam moite pred da se razbudat:vozbud::vozbud::vozbud::)

мене никој ми нема кажано до кога смеам...па обично ме разденува...еднаш ми се случи во 8 саатот да ми се јави татко ми, и да ми каже дека во 11 треба да одиме да работиме нешто. јас му викам ако де, ќе си дојдам до 11:baeh: и ништо...отидовме изработивме и тоа. ништо не ми кажа! е сеа, од коа положив се трудам да си дојдам пред 7 за да имаат моите кола да идат на работа, ама па го качија бензинот и сеа пак пешки си излегувам :toe:

lele ivan aj nema da komentiram ovojpat poshto me zamoli ...torko....abe obichno do 3 si se vrakam doma, koa mi e dosadno, a koa ne mi e.... togas znam da si dojdam i u 5 :)

Обично имам дозвола до колку сакам инаку се вракам повеке накај 4 ... а понекогаш ако се заседниме со другарите накај 6-7 ме факи .. :vozbud::vozbud::helou:

лелеееее заборавив како беше да ти речат "у толку и толку дома"...:pos2:али и кога ми викале така никад не сум била точна(стално тука следеше некоја казна бла бла) така да мораа луѓето да кренат раце од мене:pos2: па од кога бидна тоа се дешавало да не се приберам и со денови бре (малку чудно за девојче али јбг и така иде)е сеа од кога ја добив таа слобода бре како да не ми е слатоко и воопшто да испаѓам ,па сеа само ми викаат да испаднам ама ја за инат им седам дома да видат како е кога ја сакав да шетам они казни ми даваа е сеа казна им е шо по цел ден им се мотам низ куќи...:baeh::pos2:

Нема одредено точно време кога се враќам дома :) Некогаш порано некогаш покасно, сега у последно време 5 : 30.
Зависи расположение и.т.н:helou:

До 1 иам излез а искрено после 12 нема никого таке да увек идем дома порано пошо у тетово е тапа нема ништо посебно и интересно секој ден све исто па исто.и то.

Jас немам ограничувања на излез...
до 1 година имав до 2 саат...ама одкако почнав средна ми се скинаа сите ограничувања...сега пак моментало,можам и по неколку дена да не си идам дома...:smir:

До колку сакам ..
_Неограничено ....:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom