... до кога вака

• Креатор на темата Креатор на темата sonne
  • Време на започнување Време на започнување

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
Читав еден прилог во вечер ( во врска со фестивалот за аматерски филм во Кочани ) демек какви филмчиња имаше ... бооо па ова незнам што незнам како ....

Јас требаше да учествувам со еден или двата мои играни краткометражни филмчиња ( оние кои фи гледале знаат за што зборувам )

Се разочарав затоашто бев тргнат од натпеварувачки карактер ( причините многу јасни да си победат нивните луѓе ... ) а во меѓу време се изнагледав води води и само води ... потаоа некакви квази филмчиња ... ама јас не сум дете од фамилија ( т.е за мене не лобираше никој .. )

Можам да кажам дека досега кај и да сум бил на прожекции сум гледал многу подобри и поквалитетни филмови ....

„Пинокио“ филм на мој многу драг другар и солиден талент освои замислете понижувачко трето место , + беше саботирана работата на фотографијата и монтажата ...

Можеби сум премногу егоист или премногу строг ( сите што биле на фестивалов ако може да го наречам ко таков нека дадат по некое мислење )

И да се навратам на темава : до кога квалитетите ќе паѓаат во вода за сметка на некои мамини татини ... деца од фамилии ?

Има ли шанси да ги ѕирнеме филмовите и вашите (твоите и на другар ти) и оние победничките?

за моите неможам да ги ставам на јутјуб предолги биле ... мо рече еден човек дека ќе ги каќел па кога ќе ги каче ќе имате можност ... или доколку си од ск утре ќе бидам таму ќе ти ги поклонам или ќе ти ги пратам на домашна адреса .

моите + на другарми

Не мора на youtube, качи го пример на 4shared.com или megauploaд.com и ние ќе ги симниме:smir: Само твојот, баш ме интересира.

Да да и јас би сакал да го видам твојот филм. Ако го ставиш некаде да кажеш, веднаш го симињам за да го изгледам.

Не мора на youtube, качи го пример на 4shared.com или megauploaд.com и ние ќе ги симниме:smir: Само твојот, баш ме интересира.

кажи му на Дарко ( цицето ) тој е директор на фотографија

Значи вака, темата е добро поставена за тоа колку луѓето се пробиваат на сметка на нивните родители/пријатели, а не на тоа колку навистина вредат.
На пример, имав голема желба да се запишам овде на драмски... Ама, од 20 души 25 се со врски...?
Можностите овде sucks, ама во странство се цени квалитет.

Што се однесува на филмовите на sonne, ќе си се пофалам дека ги имам дома во колекција и дека ми се изгледани:). За неговите филмови освен тоа што треба прво да се прикачат за да се дискутира, да се вратиме на целта на темата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom