Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека кај нас не е противзаконски да имаш сексуални односи со малолетник... Границата е (мислам, нека ме исправи некој ако грешам) 14 години, како што е на пример и во Германија.
Па и за полнолетен/на е незаконски ако не се согласи :wink:Но доколку малолетникот се согласи, а во случајов незнам како е..
И во очите на законот за таква ранота е дете до свој 14 години,ако беше како што викаш ти требаше да има рации секој ден по ебавачките места и да ги апсат 18 годишниците што ебат 16/17 годишни, гледаш ли ти да се случува такво нешто ?Хахаха... дете е во очите на законот т.е. малолетничка. Дури и да го присилила она на секс, пак ќе го јаде професорот.
Ај успат еден поздрав со песнава:
И во очите на законот за таква ранота е дете до свој 14 години,ако беше како што викаш ти требаше да има рации секој ден по ебавачките места и да ги апсат 18 годишниците што ебат 16/17 годишни, гледаш ли ти да се случува такво нешто ?
Прочитај убаво во некоја друга канцеларија (кабинет некој си шо знам ) оваа "одговарала".А што правеле соучениците додека професорот "онадел" ?
Прочитај убаво во некоја друга канцеларија оваа "одговарала".
Аааа да да,ете... 00:36 е,не ми замеравајте,у брзање сум
Во неговата канцеларија значи... шо одговарање ќе беше тоа:pos2:
Ако се облекувала провокативно нормално дека ке го стори тој чин...денешните млади на школо се облекуваат како на модна писта да се...
Ама и него не го оправдувам...исто ко ова не е прв пат![]()
Napisav deka nema da veruvam na sekoja vest koja e objavena vo dnevni vesnici i na vesti na vasata omilena televiziska stanica, a ne deka go opravduvam.Ти да не си од оној тип машки што кога ќе види девојка во кус минич автоматски го преведува тоа како "зелено светло" за ебење?
Тоа што таа се облекувала провокативно, ама ич нема врска со исходот на ситуацијата. Голем дел од девојките денес се облекуваат така, треба тоа да значи дека треба да се однесат во соба и физички искористат? Бидејќи "провоцирале"?
Што правиме ако сите нормално прават така? И никаде не е спомнато како се облекла...